- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Никак добре - цял ден ми надуваха главата от класа, всичко ме боли..![]()
Тегавооо,адски много ;х.Искам да е тука,с мен,веднага.
Ах..какъв ден!Колко настроения смених..Чудя се дали да не скъсам с него..Беше голяма грешка.Имах само някви симпатий а сега като го опознах,разбрах що за човек е![]()
аз съм тъпа :дддд
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Доволно. Имам малко задължения, които трябва да отметна тази вечер защото (както винаги) оставям всичко за последния момент.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Главата не ме слуша...само за глупости мисля и почвам да се подтискам да го ева...
>>DjBelev<<
То не бяха схеми, то не беше чудо. Шок и потрес. Кой да ти предположи, че всичко било толкова завоелирано?![]()
![]()
![]()
Той (Д.) е толкова арогантен и себичен. Направо НЕВЪЗМОЖЕН.
А Той (Й.) .... него го обичам.
И все пак мисля, че имам нужда от психиатър... и заради двамата.![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
за 2ри ден не мога да се наспя нормално
а през деня се изморявам супер много и сега сфлсйфскл![]()
![]()
Офф,пак не можахме да се уговорим като хората..както и да е..
Почнах да уча по география,научих единия урок,сега кратка почивка за закуска,след това продължавам да уча..по немски май няма да ми остане време,ама нищо..на училище ще ми остане..надявам се..
Пак съм пред дилема-той или той?
Трябва да се реша..
Както и да е..така като гледам деня не започва добре,дано поне да завърши добре..
Днес на театър,дано наистина да си заслужава това,че ни казаха,че задължително трябва да отидем..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Сушам си хаусче за събуждане, изпих си кафето, ще ходя да се оправям.Трябва да излезна на центъра да се разправям за тая карта![]()
Иначе уредих т'ва, така че четвъртък сме на дискотека, к'вото ще да става.Нямам търпение вече... Дано Анастасиос също да ходи
... И това е общо взезто.. чувствам се влюбено (прецакано
)
Амии сравнително добре,тва си е чудо за мен.Великденската ваканция ми започна преждевременно.![]()
Да им се чудиш на глупаците - да ревеш ли... да им се смееш ли?![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
В момента училището ми е мястото, където мога да се нервирам до мозъка на костите си. Но пък в междучасията определено има кой да ми оправи настроението. Все виждам някой готин човек, с който мога да говоря за нещо, което ме изкарва от няколко-минутната-депресия. По-добре не може да бъде.
Направих си СПИН тест днес. Нищо неочаквано.
Само дето в момента ме бъзикат с "Негативната_94", но ще го преживея.
![]()
Всичко ме боли. Поне успях да си взема бележки от оная улава жена. Няма да е зле да си седна на задника и да поуча малко, защото и без т'ва изпускам едно контролно в момента.
За сметка на т'ва съм в почти пълна хармония със себе си, въпреки че каза оная глупост. Да прави каквото ще, опитах се да бъда миличка и добричка, ама се прави на три и половина. Негов избор. Може и аз да си измислям...до колкото знам, ако нещата стояха по начина, по който ми се иска, щеше да каже нещо друго, но на теория са възможни 1001 ситуации, така че тегля една майна засега. Поне ще мога да си гледам любимото детско.![]()
Определено добре. Само не ми е ясно какви са тия приятели, дето ти пишат на лично във фейса, че си тъп, пък и със сърчица..за красота сигурно.
Поне на тоя малкия му хванах цаката.![]()
мм г/д ... малко ми липсва слънчоо![]()
му boy
Къде, къде?Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
тъжно![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.