- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Не ми се спи имам енергия, ся ще вечерям после нзз![]()
Сравнително по-добре от вчера...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Добре съм ама ме мързи да се оправям и да излизам.![]()
Добрем, видяло се е, че глаголите по немски явно няма да ги науча ;ДД Еех, да идва по-бързо четвъртък, че ми писна вече![]()
Ами за разлика от вчера примерно- днес е идеално![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Добре съм,малко ми е тъпичко такова,излиза ми се ама нещо няма с кой.
Не е за вярване...отново съм..болна .![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Зле. Пак. Май наистина любов и щастие са две напълно несъчетаеми неща...
Супер си изкарах, радвам се на това, което направих.. обаче не ми харесва, това, което виждам.. :С дано утре да може да се камофлира по някакъв начин иначе :О :О
оо супер ми е
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Добре.беше доста забавна вечер,но сега малко ми е тъпо в нас.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Пфф гадно ми е, че съм сама в момента. 1во, че ми е скучно, 2ро, че трябваше вместо да се правя да говоря с Клаудия... 3то искам просто Анастасиос да е при мен![]()
![]()
Мислех, че ще се оправя, но просто не мога, не мога нененененен нененененененнннннннннннн ннне.... Просто. Нямам думи, наистина нямам. Омръзна ми от цялата обстановка, от всички, от всичко, от недомлъвки, от проблеми, от мрънкания, изобщо от цялата жалка гледка около мен.
Искам надалече,мноооооого надалече, имам нужда да си събера мислите и да взема някакво решение, защото ми омръзна да се правя на такава каквато не съм............![]()
Трябва ли да си докарам здравословни проблеми, за да се отърва от душевните...т'ва се питам вече втора седмица. Мислех, че ще е по-лесно..да, ама не. Животът обаче е прекалено кратък, за да ми пука за глупости.
добре.Очертава се доста дълъг ден,надявам се и готин.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Супер,малко станах раничко ама карай.Ще боядисвам яйцаа !![]()
![]()
Добро утро на всички![]()
Станах пак рано, тая вечер като излезнем на диско ще умра :Д карай.Пия си капучиното и след това ще се приготвям хахах от ся за вечерта)) ии трябва да говоря с Анастасиос спешно.Моля се на Бог, да дойде довечера
![]()
Амиии горе- долу. До сега си гласих багаж, може би ми се ходи, а може би не! Всички планове се объркаха тотално- нямах намерение да мърдам на никъде, но след всичко, което става в последно време май е по- добре наистина да отида и да пооставя всичко тук така!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Нощес не можах да спя, станах рано тази сутрин и сега едва си държа очите отворени. Няма как да поспя, защото чакам да минат да ме вземат и да отпрашваме. Доволна съм, че навсякъде блести от чистота и че успях да наглася багажа за отрицателно време.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
http://www.youtube.com/watch?v=wa5Bu...eature=related
Най-най-най-прекрасната вечер в живота ми!!! Ама най-най-НАЙ!!! Не мога да си опиша еуфорията още. За първи път направих много неща. За първи път бях някъде на запой с даскал, за първи път се чувствах толкова готино и свободно! И се запознах с всички от The POMORIANS, което беше огромна мечта и още ми е трудно да повярвам, че се случи и че цяла вечер (на почивките) пихме с тях, говорихме си, танцувахме и всичко беше на повече от 6! Поздравиха специално компанията ни с избрана песен, плюс това си свириха характерния и уникален стил Balkan Metal-riffs whit distortion бозуки, което си беше направо...направо...УНИКАЛНО ! И цяла вечер слушахме реге на почивките. Няма думи, нямам думи! Много радост, много нещо.
А и Крис точно днес има рожден ден, който започнахме да празнуваме от снощи. Помолихме Янко да го поздравят с песен и всички се изкефихме на макс. Получи се по-добре от очакваното. Е..днес бях пълен сосип в училище, при положение, че се прибрах в 5 и спах до 6:30, но това не е от значение. Сега само лягам да си доспя и към 8-9 излитам, че на тва слънце е само за бири,бири,бири.
![]()
![]()
![]()
P.S: Ако се получи работата и отидем на море в Поморие ще е страхотно! Никакви лагери и подобни глупости. И 3 дни на палатки, юхууууу! <333