- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Прекрасно се чувствам..
Времето,приятелите,хората, сичко..е чудесно..
Днес даже го видях,а май не трябваше,защото..
няма да спра да го мисля.А искам,бе!
Та,наистина..както казват:
[/i]Когато очакваш да видиш някой-не го виждаш,а иначе-когато не очакваш-го виждаш..^_^
Яко,ама..не ми помага..искам го,бе!Поне за ден..
След целия ми *прекрасен ден*,само това ми липсваше.Писна ми да ме подлудява така,да не занма какво искам,каква да си мисля,как да се чувствам.Писна ми, не издържам вече.![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Въпросът не вечерта е "защо?"...
Защо се случват кофти неща на хората? И то само на едни хора по много кофти неща.
Защо имам чувството, че не мога да правя нещата, които някога мислех, че мога и които вярвах, че искам да правя винаги?
Защо НЕ ми се слуша музика от толкова много време?
Защо си мисля само глупости, а не си седна на гъза да си свърша работата?
![]()
Толкова ми е скапано.. 2 ден без сън, боли ме глава, не ми е добре. И днес също старата песен на нов глас, миг спокойствие няма. И сега още повече пък и като си казахме тея неща. :////////
Липсваш ми, Наненце............
Иска ми се вече всичко да свърши ... Писна ми!!!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Свърши ми любимият лак за нокти. НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕ! Къде да търся сега такъв, къде?
Хубавото е, че не допуснах стара грешка..почти де. Няма да си нарушавам обещанието и ще е хубаво, ако утре й звънна без да затворя в последния момент.
Имам една камара глупости да уча..
скучно ми е...
Hostis Honori Invidia
Чувствам се леко странно, не знам и аз защо.. :/
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Някво..странно. Тоя малкия почва много сериозн да се издава и аз много сериозно почвам да се отказвам от всичко това.
Само искам нашите да ми разрешат да остана тук до неделя. Искам,искам,искам!
Първоначално написано от tanch3t093
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Замислено,само нещата който ми каза са ми в главата.Надявам се довечера да забравя поне за малко и утре като замина да си почина от всичко!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Дразня се, че днеска нищо не се прави. Като знам утре колко много неща имам за вършене, направо ме хващат лудите, че днеска съм офф. Надявам се да успея утре да си хвана маникюристката. Иначе съм супер амбицирана по моите си въпроси. Айляк ми е отвсякъде. Единствено не бих отказала малко интригуващи мъже да се появят на хоризонта.
Купих си великата рокляяя и в допълнение даже и обувкиСупер ми е готино!
Иначе вчера адски много ме обърка.. винаги го прави, ако има нещо просто да ми го каже, защото не мога повече така, трябва да знам.. трябва.
Хах как може да се чувства една рожденничка ? Прекрасно,толкова много хора се сетиха днес за мен,че чак се учудих.Тъпо ми стана сега малко,щото ми каза,че се е скарал с майка си заради мен ама..шанс. : (
Зле.Първо, че очите ме сърбят ужасно от алергията.2ро чувствам все едно е 4 следобед т'ва най-го мразя като съм била на диско.Ся кво ще правя цяла вечер баси скукаатааа
^ Честит празник и всичко най-хубаво!![]()
Харесаха ми подаръка и съм доста доволна от себе си.
Великденските ми яйчица станаха прекрасни, маникюрите ми - и те, но за радост намерих начин как да разкарам една част от боите и друга - да замаскирам умело, за да имам що-годе приличен вид.![]()
Поредният приключенски ден! Ама изключително приключенски! Пък аз си мислех, че не са ми останали неща за правене.. Глупости! Правя неща, които никога не са ми минавали през ума, а същевременно са убер готини и забавни.
Първо се събрахме да избираме подарък за Крис и след като обиколихме целия град и се скапахме, решихме да седнем в Лолита. След тва с Кирил и Кирил седнахме на картофки и бира в едно капанче до рекичката. При тая жега, която се беше надвесила над Благоевград, там си беше рая на земята. И после, видиш ли, решаваме ние, че много ни е напекло слънцето, събуваме си кецовета, навиваме дънките до колене и прекосяваме реката да си седнем на полянката срещу заведението да си допием бирите. И най-забавното беше, че дори с навити до коленете панталони, пак се изпонамокрихме, и то доста, ама в тва топло време на никой не му пукаше. Много философски размишления и разговори паднаха.. Ииии после се събрахме с още хора => разходка, горичка, огънче, спринт по склона на горичката (при който не знам само как не се пребихме), меткахме се един върху друг през целия път.. И така си минаха 8 часа навън, а аз въобще не усетих къде са отишли.
Утре ще ходя в Крис да боядисваме яйца с още няколко приятелчета и отново имам очакванията за страхотно прекарване. До сега никога не съм боядисвала яйца с някой, който не е майка ми.. So..
А утре в гората ще пада голямо забавление. Много ми се ходеше на пикник и без тва, а ето сега и повод. Ще има огън, музика, китари.. Old school, както винаги съм искала да живея. Чувствам се перфектно.
![]()
Хубава вечер със стари приятели. Сякаш се върнах години назад във времето, когато всичко това беше ежедневие... Толкова ми липсва онова безгрижие, онези мечти и надежди... Липсва ми това, което бях.
Но, "всичко тече, всичко се променя", нали? Дано е за добро.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
БЯСНА СЪММММММММММММММ
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Намерих "Фетучини" в хладилника...дано не ги изям, защото са ааааааааадски вкусни.
Брой гафове за днес: 2
Брой НЕнаправени глупости: 1
Брой грешки с последици на този етап от готиния ми животец: 3
Брой неща, за които съжалявам: 4
Брой грешки, от които съм се поучила: 0
Готина равносметка. Изперквам с всеки изминал ден.
Baby, too much I strive, I just ride