- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
тъпо,празно,хвана ме носталгията ;д ...слушам разни стари песни и ми се иска да се върне старото време(миналата учебна година),ама де такъв късмет..искам си старите работибеше много хубаво..толкова много любов и глупости...някак светло и истинско
хора оценявайте това,което имате!
леле аз ще лягам,че стана 2ч. и утре ще боядисам яйчицата..и ще се опитам да не ми пука какво е било преди и да живея сега,а не да се ядосвам,че не е така както искам..То не мможе всичко,което искам
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Целият ми ден беше супер,но преди два часа пих кафе и сега не ми се спи и се чудя,какво да правя.![]()
Хубаво е, когато знам кой какво заслужава и не се колебая в решението си от коя страна на графата да бъде ..![]()
Иначе яйцата ми станаха много добре ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Амии... Горе-долу.. Мисълта, че имам домашни ме скапва..![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Бивам ...даже си ми е много добре,чувствам се много влюбена и сякаш летя...е като изключим вчера решихме да седнем да пием с едни приятели...то стана резилнапиха се хората и взеха да реват,една двойка имаше ...тя реве за бившия,той реве за нея,че не го иска ... имаше още едно момиче и то ревна.Написе баячка милата и повръщаше жестоко
и най-наокрая не издържах на цирка и отидох си легнах при мойто писе
Дано повече не преживявам такива циркове...Добре,че мойто писенце ме радва всеки ден
ама скоро завършвам и заминавам за чужбина,чудя се какво ще правя без него ;( Иначе засега се чувствам много добре,денят е прекрасен
![]()
![]()
Имам огромно количество козунаци и козуначени кифлички у нас и въпреки непрестанните ми набези, за радост, те не свършват.Истински пир и блаженство за детската ми алчна душица.
![]()
Някакво гадно/странно/тъпо/объркано ми е ,добре че валят козунаци !![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Апф, пак се прибирам по никоето време. И утре като трябва да стана в 8 да си хващам рейса...направо се побърквам. Но пък си беше велик ден. Всеки ден е "най-хубавия" докато не дойде следващия и не го измести. От ден на ден всичко става по-хубаво и по-хубаво. А днес имам чувството, че беше перфектно.
Обожавам го! <3
Христос Воскресе на всички!
Бъдете живи, здрави и много щастливи
Добре се чувствам иначе. Малко недоспала ама случва се![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Добре .
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Тъпо. Да им сЕра на празниците! Както винаги....
СУПЕР ! Времето е уникално, слушам си яка надъхваща музика и след малко излизам![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Ми по принцип съм добре ама .. довечера той няма да е тук и като се сетя откачам.Мразя когато трябва да е с роднините си.
мразя го това чувство
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Хахаха,бирата,бабата .. откачен ден,определено.Ще го запомня занапред.
Лолз, да не повярваш ми се пооправи настроението. Тая вечер съм решила да дам тотален игнор на всички мисли дето ми тежат, да си изредя всички любими песни в уинампа, да си допия двулитровката и да релаксирам на място. АААма, я, бе![]()
//
- Напила ли си сА?
- УАТ
- Пуснала си си музика
- ВТФ
![]()
Ей т'ва е! Повече от два дни престой в тая къща не ми се отразява добре на здравето и нервите. Д'еба пародията!
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Планове за Май месец - бол. Дано само да се получат поне половината от тях, че нищо не ми е сигурно. Иначе звучат много добре, нищо, че няма да се прибирам 3 седмици, ще ме прежалят.