- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
чувствам се като омазано в кръв чудовищно бяло зайче
Имам нужда от дълъг и разхитителен шопинг. Установих, че маникюра не е достатъчен да ми оправи проблемите. Другата седмица ще отида и на козметик.
ИСКАМ ..![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Охх така съммм хепииипрекарах си добре, той е прекалено мил, това ме дразни чак
![]()
нервна съм, нямам от къде да си купя цигарииииииииидано после има отворен магазин някъде :С
ии също съм много добре, защото тая вечер ще ходя при него ще се размажем, ще остана там да спя, утре нз как ще се домъкна до даскало, щото тая вечер наистинаа ще прекалим с всичко ми се струва.Цяла вечер chill ;p
WIN! WIN! WIN!![]()
Супер.Беше невероятен ден,вечер и изобщо почивни дни! :P
Като се замсиля,обаче,че от утре се почва пак..и то цял ден ще трябва да съм на даскало от сутринта до вечерта.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
доволно съм, полигавих се, сега си слушам муз.. чакайте, на кой му пука изобщо?![]()
REGGAE BOOM <3
Добре, само не знам как ще издържа, но пък ще са само няколко часа и то чак след месец, така че предполагам, че просто ще трябва да стисна зъби.. Ще ме боли да ги виждам заедно, ама нямам избор.. Нищо де, после пък ми предстоят 5-6 рожденни дни, на които да се размазвам, така че всичко е наред![]()
Чуствам се много яко, и смятам, че в тоя форум трябва да престанете да се сдухвате.
Прегледах набързо няколко теми - момичета, прекалено насериозно приемате нещата, надявам се, че ви е ясно, че няма как да се вовеки веков с момче с което сте тръгнали на 13-14-15-16-17... поне до 20, 20 и нещо сте доста лесно-заменими.
Тъжно .
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Шит ве ! Цял ден едно голямо нищо,поне се надявам теста да му е бил лесен.
Ненормално яко!! Ся ще ям и после отивам при него![]()
![]()
![]()
Не много добре..![]()
Много ме изнервя тоя.Да продължава да се прави,че не му пука и ще избухна мошно.![]()
Много яко Ignored.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Амии.. чувствам се някак щастлив..
но..
ми е сад и много ми липсва..
супер много я обичам..
и е моя, защото и тя ме обича..
но 3000км са доста разстояние ..
Ноо.. след 2 месеца ще се видииим![]()
Обичам я...![]()
![]()
![]()
![]()
Патее, това е за теб!
Колкото повече, толкова повече..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]
Тотално прецакана съм, днес беше ужасен ден.. Ще легна малко да поспя, току виж съм забравила за малко всичко.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
"Пролетна умора" или просто мързел? Пак се успах. Ще я закъсам накрая.
Иначе щастлива. Той пак е ТОЙ. Снощи беше готино, а сутринта се разтопих от кеф.
Сега ако имаше кой да отиде до магазина и да сготви вместо мен...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Супер и едновременно тъпо.. Искам го, той ме иска, какво ще правя с Клаудия...
Адски изморена,чак името не мога да си кажа,а трябва да почвам да уча..и настроение никакво нямам..
Тооолкова да ми се спи просто не е истина.