- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Чувствам се тъжен, защото днес валя и имаше паднали листа по земята ;( Също така денят свърши и дойде нощта, а мен ме е страх от тъмното и плача ли плача тук! Бахти защо живота е толкова сив![]()
![]()
![]()
хЪх...
Объркана от животаии по-точно от едно мъжко създание
Но иначе на 4 чашки кола и доста разлигавена
![]()
Едва ли има думи с които мога са опиша как се чувствам.. С няколко думи "Сега знам, че имам сърце, защото усещам че е разбито.".
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
ооохх перфектно, само дето нямам цигариох нямам търпение да дойде 12 часа :Д ааахх :Д
Гадно ми е..пак неуспях и да си науча,не мога да се съсредоточа,а днес 3164165 контролни.Как искам да се опрравим.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
аййй 3 часа отзад на рускотооопак ше е студ и кал ама RoSKo0o0 не го е**...... той машина
![]()
хЪх...
Оффф... Целият ми клас (включително момчето което харесвам) разбра кой харесвам![]()
![]()
...
Толкова ми е смешно че няма и на къдесмея се на много интересните действия на "моите" приятели,то ще им се върне,лично ще се погрижа
![]()
![]()
>>DjBelev<<
Хем ме сърби, хем ме боли .. в опитите си да съм удобна на всички се оказва, че не е точно така както си мисля, а иначе .. ии леко започнах да се обърквам ..![]()
като изключим това положението е още по - зле ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нещо много ми е добре напоследък... Да се чуди човек. Очаквам рязка смяна на настроението в другата граница.
Но докато все още съм така идилично настроена ще се радвам на всеки миг![]()
Btw не е ли време за "Vol.18"?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Перфектноооооооооооо!!!! <3 влюбена съммм
зле
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
За пореден път ме боли глава.Нещо все не ми е наред напоследък.![]()
А той така да ми липсва,че не може да бъде повече.
Мисля си,ако имах само един единствен шанс всичко щеше да е коренно различно.
Супер странно ми е. От една страна ми е тъпо, че никой не ме вълнува по "онзи" начин, от друга се радвам, че съм си независима и си създавам много забавления с това. От една проверявам дали ме лъже, а от друга съм го преживяла и знам, сигурна съм, че мога без него. Прекалено много свободно време имам за глупости. Трябва да седна да чета!
Мисля си невъзможни глупости.
Да вярвам ли на думите му ? Боли ме толкова много обикнах го а той,какво просто му писнало![]()
![]()
![]()
![]()
Интересно как една наистина малка драскотина боли много повече от голяма рана. Внушавам ли си или какво..?!?![]()
И спря да се върти за миг земята..
Днес се убедих, че сърцето ми е напълно и безвъзвратно разбито..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
* Няма да се извиня първа, защото не съм виновна.
* Защо продължава да ми го причинява? Или всичко, или нищо!
* Нямам никакво желание да го направя. Няма и да го.
* Нямам и желание да мисля за бъдещето. Страх ме е, че ще е скучно, тъпо, депресиращо и гадно.
* Нямам желание да гледам оптимистичен филм. Само ще ми подейства зле. Ще ми навре в лицето всичко, което не съм и не притежавам. Еми, вашта майка! ЗАпочвам да се ядосвам.
* Нямам желание за нищо. Ебати.
* Искам просто да знам, че накрая всичко ще е наред.
* Не знам дали ми стиска да направя това, което трябва.
* Грешки, грешки...
Искам да дойде понеделник. Или направо следващата учебна година. Или просто да видя в кристално кълбо, че няма да умра сама с разбити нерви, защото света е свършил или съм се замоубила.