- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Тъжно е колко много тъжни хора има ... ):
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Много щастлива, ще го видя, нямам търпение. Желая го.![]()
Обичам те.
Супер паниката. Съсипаха брат ми, нека поне приятелите ми оставят на мира, защото много скоро ще спра да си мълча и ще поставя всеки на мястото му. И деам, кафето е отвратително без захар!
Като човек със страшно много палачинки пред него..![]()
![]()
bublin' all over again ...
Снощи седях до 3h днес станах в 9h. Сега ще ходя на гробищата![]()
![]()
![]()
Супер. Обажавам, когато съм играла по нечия свирка с месеци и накрая.. да ме хване за дедовия.Също така, разбрах кои са ми истинските приятели, и останалите ще го духат. Поне това се разбра, та няма закво да се правя на луда повече и да съм с хора, на които не им пука за мен.
На НЕЯ няма как да й се сърдя, щото е искала просто да се знае кой кво изпитва, но можеше поне да попита.. Няма значение вече. Квото било-било.
Бивам,след малко заминаве на вилата,а на мен честно казано не ми е до рождени дни....Ще се постарая да не мисля за него,тей ли инъче на него не му пука.ха![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Перфектно, вчера останах да спинкам в миличкото ми момченце и преди малко се прибрах, хапнах, учих, очите ми се затварят още съм в транс хах![]()
Цял ден се излежавам. Щях да уча, но изообщо не се получи. Чета теми във форума, слушам музика... Отново се убеждавам, че не трябва да имам вяра на почти никого и въпреки всичко се радвам на хубавия ден. Настроението ми е страхотно и се надавам да няма хора, които да го развалят. : ))
So baby, don't feel no pain, just smile back <3
Pffffffffffff писна ми да се карам с майка ми наистина ми писна:# Отивам при милото отново тая вечер.Не мога да търпя тая атмосфера в нас. фuck iт
![]()
Правих се че четох. Сега ще скалъпя най - отвратителната презентация, която някога съм правила и после... ще вечерям и ще гледам филм. А ми се щеше да покажа на някой прическата на Джесито, ама... чак утре ще видя мъже.
Гледам по НОВА за Чернобил, гледам и по БТВ за Япония! Защо са ги пуснали едновременно?![]()
Иначе съм добре! Разходката тази вечер беше чудесна. Утре ще трябва да отида до болницата, което не ме радва много, но пък след това имам цял ден на разположение да се разкарвам където искам с бебето.
И спря да се върти за миг земята..
Тъпо..нямам желание за нищо.
;]
леле .. тая мисъл се 1 ми е завзела вс други мисли .. не мога да се радвам спокойно и като хоратаамразя го това .. МНОГО
!! ще гледам да не мисля за това
надявам се всичко да е окей .. всичко друго ми е добре
да чукам на дърво ! защо трябва така да си мисля .. от една страна аз съм виновна
уф .. !
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Вече съм сама...липсва ми.
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
зле,изморена,скапана..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Еми..гадно ми е някво.Тъпото Кристиян 100% е още в тях.Смятай един скапан Уоу да е по-важен от мен,хах. ;х
Толкова ми липсва човека, които беше той .. без него се чувствам някак празна.. разбрах, че той вече не обича всичко в мен, нищо не е както преди а толкова силно ми се иска.. за него съм просто момичето с което е 1година и половина .. както и сам каза "харесвам те, обичам те НО".. не знам какво да правя толкова гадно боли .. толкова е гадно, просто с всеки изминат ден той мачка все повече и повече сърцето ми, а аз като че ли съм някой мазохист и дори след като снощи ме заряза сама насред нищото аз пак си затварям очите за всичко.. Защо съм такава? Защо му прощавам всичко .. Отговора е ясен.. "Защото съм влюбена, сляпа глупачка, която дава всичко за него и любовта му". Толкова много държа на него и толкова го обичам но не знам дали той все още иска да сме заедно..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Куул. Преоткривам чара на естествената красота, след като взе да ми се появява алергия от най-любимите ми боички.