- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Болна за пореден път тая година. Лигавя се с едно мляко с нес от половин час и се каня да седна да уча по право- последния ми изпит![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Пиша домашното по немски,макар че не е за днес,а за утре,но утре ще се отдам на правото,защото ще ни изпитват..
Иначе съм добре..днес ще го видя..![]()
Програмата ни е горе-долу лека..![]()
Напоследък почнах да кихам често,май ще се разболявам..
Радвам се,че леда навън изчезна..![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Няххх! Напоследък много ми липсва контактът с хора. Днес трябва да понапредна с ученето, та евентуално, ако Ми'ена реши да си дойде да се видим като хората най - накрая.
Добре..опитвам да се събудя с едно кафе и да измисля подарък,че след малко трябва да излизам.Много ми е инт как ще мине днес...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Очаквах денят ми да е хубав. Разочарование.
Хубавото е, че имам идеи в главата. Лошото - че не знам дали ще мога да ги осъществя.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
оу екстра
вън се е стоплило и биричките се пият идеално на такова време...липсваше ми от няколко месеца това приятно усещане
освен тва се случват и други хубави работи...
madafaka
пфф батее.. ебати схибнята е секи ден става се по лошо и по лошо..![]()
нема си връзка просто.. живота ми е ад.. секи ден ми е супер сдухано .. сичко се прееба напоследък.. а уеее ега се мре по бързо щото тва не се издържа.. ако0 не е тревичката нзм шо ше праа..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lesbo0 wordss.. ;ppp
Идва ми да зарежа всичко. По-добре така, отколкото да се орезиля мъжката в стремежа си да мъкна 2 дини под една мишница. Не ми се получава просто. Нямам и сили да се боря. Или по-скоро желание. Да не говорим, че април е толкова далеч, а на мен все повече и повече ми се иска просто да си взема най-елементарен ръчен багаж, една четка за зъби и тениска и просто да избягам. Мдаа... лузърско е, глупаво е, но ми се струва най-адекватното решение към момента.
Душичката ме боли от мързел. Осрах се пак...
awww сега скоро като ми платят телефона и .![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Същото..Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
+
Днес се прибирахме заедно..
Вече плача почти всеки ден..
Съсипвам се..
Колко пъти си казвам:"Няма да му обръщам толкова внимание,ще го забравя.." и не се получава...или нямам желание или наистина не мога..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
точно + някойй други неща, но те са прекалено личниПървоначално написано от Sisito941
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Искам да зарежа всичко и да си надуя музиката до край, за да ми заглуши мислите.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
++ и това, че искам да забравя случилото се с вече бившия...Първоначално написано от kombarka
Пък и днеска учителката по математика ме скастри със забележка...
![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Някои хора изобщо не се ограничават в идиотията си.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
изоставена..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Имам чувството, че за всеки миг, в който успешно се направя на щастлива, вечерно време рева поне по един час...
На фона на прекрасното време и доброто ми настроение през целия ден, обземащата ме апатия си е направо стряскаща.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Мразя се, защото винаги повтарям грешките си, надявайки се на нов резултат. Не знам как не успявам да схвана, че т'ва, което правя, просто няма да ме удовлетвори. На път съм да повторя най-великата грешка, допускана в живота ми.
Трябва да се взема в ръце вече!
много много добрее![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Гадно ми е и не ми се спи.. Тая първа смяна ще ми вземе здравето..![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.