- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Ядосана съм.
1. Продължава да ми го причинява.
2. Сама си спуках спасителния пояс.
3. Курвенските номера може да си ги завре в тесния задник.
4. Скапани предмети.
НО! Продължавам напред. Просто има хора, които влизат в живота ти с една единствена цел- да си избият комплексите, да си покажат рогцата, да те изкарат извън нерви и да си изнижат кльощавите порени задници. Да, вулгарно е и т'ва заслужават.
Явно ще се наложи да си намеря друга занимавка. Дали ще си саботирам шансовете или напротив- времето ще покаже.![]()
Зле, днес имам 2 контролни в университета и общо 3 упражнения. Сега седнах да чета за едната, дано хвана 3 да ме допуснат до изпит, а за другата няма и да уча на късмет. Толкова ми е натоварено последните 2 седмици и другата пак ще е така и след 20 дена СЕСИЯ![]()
![]()
![]()
спи ми се адски адски много ! само чакам 1 и му звъня..
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Нормално.Като изключим това,че всеки ден умирам бавно,защото не е до мен съм добре.Нямам търпение за Петък .. ще се разбия.
Излизам на вънка покрай мен минават само боклуци ..
Влизам в скайп, фейсбук, форума отново е същото ..
![]()
![]()
Като изключим това .. радвам се, че си намерих моето изключение от всички останали .. хохо![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
мина ми ..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Има ли някакво значение..
Без това, той няма да се обади и ще си гледа кефа.. снощи няма да се сети да ми се обади, днес също и накрая ще му звъня, няма да ми вдига и накрая ще ми затваря и ще си изключва телефона.. и това ако е човек на когото му пука аз сът трактор. Както казах, има ли значение? Не няма.. е дано вечерта му поне неговата е хубава както обикновено дори няма да попита как съм. След тези неща заради, които ми беше зле днес.. но кой да попита "Хей слънце как си, не съм те питал от цяла вечносто".![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Чувствам се много зле...Откакто скъсаме просто се чувствам сякаш съм изгубена.Не мога да се позная...липсва ми.Не е за вярване колко съм наранена.В момента се чувствам сама,въпреки,че съм заобиколена от хора..А той...виждам го всеки ден.Виждам болката,омразата и тъгата в погледа му.Избягвам го.А времето..вали а някак празно е в душата ми.Днес цял ден учих...после просто стоях пред прозореца и потънах в мисли и спомени...Изгубена съм не мога да повярвам колко сдухана и депресирана съм в момента.Трудно е.Виждам го всеки ден...Аз вървя със фалшив смях и фалшива усмивка на лице обръщам се с гръб към него и се правя,че съм добре но всъщност болката ме разяжда..дъблоко..Той също страда личи си,че му липсвам но просто имам чувството,че е адски озлобен...Дните минават...май няма да си празнувам рожденния ден.
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Празна..толкова е гадно![]()
Искаше ми се нещата да не се бяха развили по този начин....
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
И аз не знам. Болна.
Нищо не е както преди, ама нищо..откога той е този, който не може, а аз съм тази, която чака до телефона? Нали точно това не исках да се получава отново и затова се събрахме пак след 100000 обещания..Явно напразни. Няма значение, така или иначе, всичко вече се случи и връщане назад няма.
и по добре съм била![]()
The same shit hereПървоначално написано от TheBeliever
Само дето до сега спах 3-4 часа.
Гладна съм, след малко е готово, трябва да ходя при милото, той се е вкарал в баси филма, нямал интернет, змията му избягала ,диър Год, ще си го изкара на мен имам чувството и след т'ва тряя го трепя.
Ох нещо ми е объркано и ме човърка... Да спира вече, че ме дразни![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ами горе- долу добре, като изключим факта, че отново се разболявам. Поне идват няколко почивни дни, ще пътувам и ще се видя с много приятели, което се случва доста рядко вече![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Чувствам се празна. Нямам какво да дам на никой. Искам само да се забавлявам.
Доста хубаво се наспах и наядох това ми харесва.. Но както и да е .. въпроса беше как съм нали? Не съм добре и няма как да съм, ако той имаше желание връзката ни да се развива и ако изобщо имаше желание да е с мен щеше да направи нещо, не мога да разбера как може два дни да сме добре а на третия и следващите 10 нито да се чуваме, нито нищо и всеки прави каквото си иска или по-скоро той.. излиза си по цял ден, не се вясва в училище и няма време за мен. Не знам дали някога ще му простя това, което ми причини..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Доста тъпо се чувствам -.-
Малко по-добре.Опитвам се да си въобразя поне,че съм добре,но въпреки това ми липсва и това е.Липсва ми чувството да знам,че го има,да знам,че си мисли за мен и тн...Искам всичко да бъде както преди.
самотен и малко тъжен![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
заспала се чувствам ;d мн мн мн ми се спи, трябва да ходя след малко на лекар, после няма кога да спа, защото см на училище... довечера см на рожден ден... нз как ще издържа .. и главата ме боли ( само да не се разболявам чеее ... )
Добре!за сега
И естествено телефона му е изключен.Няма да се сети да се обади поне до понеделник....
Обичам те.