.
Затворена тема
Страница 71 от 128 ПървиПърви ... 216167686970717273747581121 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 751 до 1 775 от общо 3195
    Ядосана съм.
    1. Продължава да ми го причинява.
    2. Сама си спуках спасителния пояс.
    3. Курвенските номера може да си ги завре в тесния задник.
    4. Скапани предмети.
    НО! Продължавам напред. Просто има хора, които влизат в живота ти с една единствена цел- да си избият комплексите, да си покажат рогцата, да те изкарат извън нерви и да си изнижат кльощавите порени задници. Да, вулгарно е и т'ва заслужават.
    Явно ще се наложи да си намеря друга занимавка. Дали ще си саботирам шансовете или напротив- времето ще покаже.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Зле, днес имам 2 контролни в университета и общо 3 упражнения. Сега седнах да чета за едната, дано хвана 3 да ме допуснат до изпит, а за другата няма и да уча на късмет. Толкова ми е натоварено последните 2 седмици и другата пак ще е така и след 20 дена СЕСИЯ
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Супер фен Аватара на lyfche
    спи ми се адски адски много ! само чакам 1 и му звъня ..
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Зле. Като видях оная тагната там и изтръпнах..

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Нормално.Като изключим това,че всеки ден умирам бавно,защото не е до мен съм добре.Нямам търпение за Петък .. ще се разбия.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Излизам на вънка покрай мен минават само боклуци ..
    Влизам в скайп, фейсбук, форума отново е същото ..

Като изключим това .. радвам се, че си намерих моето изключение от всички останали .. хохо

мина ми ..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Има ли някакво значение..
    Без това, той няма да се обади и ще си гледа кефа.. снощи няма да се сети да ми се обади, днес също и накрая ще му звъня, няма да ми вдига и накрая ще ми затваря и ще си изключва телефона.. и това ако е човек на когото му пука аз сът трактор. Както казах, има ли значение? Не няма.. е дано вечерта му поне неговата е хубава както обикновено дори няма да попита как съм. След тези неща заради, които ми беше зле днес.. но кой да попита "Хей слънце как си, не съм те питал от цяла вечносто".
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Чувствам се много зле...Откакто скъсаме просто се чувствам сякаш съм изгубена.Не мога да се позная...липсва ми.Не е за вярване колко съм наранена.В момента се чувствам сама,въпреки,че съм заобиколена от хора..А той...виждам го всеки ден.Виждам болката,омразата и тъгата в погледа му.Избягвам го.А времето..вали а някак празно е в душата ми.Днес цял ден учих...после просто стоях пред прозореца и потънах в мисли и спомени...Изгубена съм не мога да повярвам колко сдухана и депресирана съм в момента.Трудно е.Виждам го всеки ден...Аз вървя със фалшив смях и фалшива усмивка на лице обръщам се с гръб към него и се правя,че съм добре но всъщност болката ме разяжда..дъблоко..Той също страда личи си,че му липсвам но просто имам чувството,че е адски озлобен...Дните минават...май няма да си празнувам рожденния ден.

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Празна..толкова е гадно
    Искаше ми се нещата да не се бяха развили по този начин....
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

И аз не знам. Болна.
    Нищо не е както преди, ама нищо..откога той е този, който не може, а аз съм тази, която чака до телефона? Нали точно това не исках да се получава отново и затова се събрахме пак след 100000 обещания..Явно напразни. Няма значение, така или иначе, всичко вече се случи и връщане назад няма.

Град
    Пловдив
    и по добре съм била

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Следващите две седмици ще са ад. Ама така е като цял семестър нищо не барнах.

Трябва да спя...
    The same shit here Само дето до сега спах 3-4 часа.
    Гладна съм, след малко е готово, трябва да ходя при милото, той се е вкарал в баси филма, нямал интернет, змията му избягала ,диър Год, ще си го изкара на мен имам чувството и след т'ва тряя го трепя.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Ох нещо ми е объркано и ме човърка... Да спира вече, че ме дразни
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на mynichka
    Ами горе- долу добре, като изключим факта, че отново се разболявам. Поне идват няколко почивни дни, ще пътувам и ще се видя с много приятели, което се случва доста рядко вече
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на babity
    Чувствам се празна. Нямам какво да дам на никой. Искам само да се забавлявам.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Доста хубаво се наспах и наядох това ми харесва.. Но както и да е .. въпроса беше как съм нали? Не съм добре и няма как да съм, ако той имаше желание връзката ни да се развива и ако изобщо имаше желание да е с мен щеше да направи нещо, не мога да разбера как може два дни да сме добре а на третия и следващите 10 нито да се чуваме, нито нищо и всеки прави каквото си иска или по-скоро той.. излиза си по цял ден, не се вясва в училище и няма време за мен. Не знам дали някога ще му простя това, което ми причини..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    rakovski
    Доста тъпо се чувствам -.-

Град
    в мечтите ми
    Малко по-добре.Опитвам се да си въобразя поне,че съм добре,но въпреки това ми липсва и това е.Липсва ми чувството да знам,че го има,да знам,че си мисли за мен и тн... Искам всичко да бъде както преди.

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Супер гадно и тъпо ии ...

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    самотен и малко тъжен
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на SilverRain
    заспала се чувствам ;d мн мн мн ми се спи, трябва да ходя след малко на лекар, после няма кога да спа, защото см на училище... довечера см на рожден ден... нз как ще издържа .. и главата ме боли ( само да не се разболявам чеее ... )

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Добрееее днес ще изнасям реферат и после на автобуса и към Сливен. Поне 3 дена ще си почина от всичко и всички...
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Град
    в мечтите ми
    Добре! за сега

И естествено телефона му е изключен. Няма да се сети да се обади поне до понеделник....
    Обичам те.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си