- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Как може да се чувствам,след като видях бившият ми приятел който още харесвам с друго момиче ????![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
В нужда.![]()
Оо утре ще се разбия.Супер си се чувствам,само дето утре цял ден няя се чуем ии не знам как ще издържа.
Супер!Вече приключих с него!Беше уникално просто,доста си повярва.Дано да е за добро!![]()
Сега ще ходя на кино и се надявам филма да е хубав!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Така сякаш някой туко що е извадил сърцето ми, настъпил го е и след това се е изплюл отгоре му.![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Охххххххххххххххх как ми се спи!
Тази вечер ни беше най-сериозната разправия с момчето ми. Чувствам се ужасно за всичко, което наговорих, но бях права!! Знам го.. а видях, че и той го осъзна! Много се радвам, че изгладихме недоразуменията, но ми е тъжно, че го направихме по този начин.
И спря да се върти за миг земята..
Ейй днес си прекарах супер!Той да си гледа работата :P
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
влюбена,липсва ми.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Много добре. Имам най-прекрасните приятели на света.
От друга страна се мразя.
Защо винаги прецаквам нещата до неузнаваемост, надявайки се, че така ще ги тествам и ще разбера до каква степен са истински? Не че не получвам желания резултат, ама наранявам хората и в повечето пъти се оказва, че не съжалявам наистина.
Освен това винаги чакам последния момент, за да направя нещо. Абсолютно винаги. Дано само тоя път не съм сбъркала, защото ще загазя. Много. Жестоко.
И по-добре е било.
Тъпо е да знам, че имам шанс да отида на концерт на ЛП в Мюнхен, а въпреки това да не отида.![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Ядосана!!Защо ми се включи![]()
офффффффф бях се настроила вече и
![]()
В задънена улица.
Сама.. депресирана.. отекчена..
Ааа, да – Любов?! Целувки разни, думи празни..
ИдеалноНямам търпение да изляза и да се забавлявам
![]()
г/д... тъпо ми е... защо понякога накой трябва да ми се сърди за нещо много малко и всичко да се прецаква![]()
![]()
Йес ве,купих си гривна на Левски,сега ще ми е талисманче.По дяволите,колко много ми липсва .. ;х
Офф като утрепана съм...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
+1Първоначално написано от tanch3t093
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
От една страна добре,защото до преди малко бяхме заедно,от сруга зле,защото незнам какво правим..........