- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Как ли? Както всяка една вечер от много време насам .. самотно и гадно. По дяволите защо не мога да се почувствам щастлива.. защо всичко е толкова объркано и боли толкова много.. дори когато се усмихвам ..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Зле,тъжна,самотна и не е зад бившия.Той може да върви по дяволите. А за приятел който си отива от този свят. Боли боли не искам да си отива. Обичам го !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ ох...много съжалявам. то всякакви думи са слаби в такъв момент де, но...
//онтопик:
сега се връщам, 2ри от трите дни лудница. изморен, доволен, мъъъничко тъжен, но готов да си дочета книгата.
художнико, художнико![]()
Щастлива, обнадеждена, социална, прощаваща, с минало и бъдеще.
Разбрах, че не съм се прецакала, спазила съм срока, само трябва редакция.
Дано само косата ми изглежда добре утре. Надявам се и да не претупа нещата, защото тоя момент е важен за мен.
Толкова е хубаво, че времето лети.
Разхайтена.Имам още за четене, тъпите крави няма кой да ги прочете вместо мен, а така ми се излиза... Времето е тоооолкова яко! Остава ми само да си легна пак с учебника и да си обещая повече развлечения другата седмица.
гладнаааа... и много ми се излиза, ама повече ми се спи, и май ще си седя на компа или ще уча малко, и чааак довечера ще изляза ...
Объркана,незнам какво да си мисля,а трябва да измисля и пет теми по литература днеска...![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Иска ми се да ми е все едно .. А защо не може? Колкото и гадно да звучи искам да съм като него ... Да не ми пука, да съм безчувствена... И ей така да заобичам друг! Все едно нищо не е станало (:
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ядосанаа![]()
![]()
писна ми от тия неща вече...
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Хората ми пречат.Ще ми се да си хвана чантата и да отпътувам за възможно най-забутаното кътче, за да си поотшелничествам, обаче единствената алтернатива, която максимално се приближава до опцията за усамотение и душевна хармония, е да си изключа телефона и да се развихря в кухнята.
Апфпочвам да се разболявам и ми е прецакан кефа тотално, на всичко отгоре сумати материал имам да пиша...
Ако искаш да си щастлив - бъди.
искам той да е тук, през ноща![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
тъпо, искам си гаджето и едновременно с него още едно :Д
Защо веднъж не се опиташ да ми помогнеш когато се нуждая от теб ?
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Май има някаква висша сила, която ме кара да пиша през няколко месеца тука![]()
амиии .. скучно ми е , няма какво да се прави .. днес от скука даже почнах да уча по биология![]()
скучно ми е..не знам какво да вечерям...искам толкова много едно нещо и го искам от толкова много време,че май вече свикнах с мисълта ,че няма да го получа..иначе смятам да си пусна някое сериалче (:
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Искам да си купя книгатаааа!!!!
чувствам се прекрасно, мисля да гледам още един филм ( въпреки, че трябва да уча.. имам толкова много да уча... оф направо като се сетя и... лошо ми става ) само, че не мога да си харесам никакъв филм : ((
Любовна депресия.. но като цяло съм добре.. (:
I promise to love you every moment of forever..![]()
Има ли изобщо смисъл да казвам.. както всяка вечер![]()
Ха пийнах си малко водка и сега ми е супер. Бях с една приятелка и брат и, който ни беше сготвил .. Ммм страшен е... Да не забравям, че е брат на моята най-добра приятелка. И все пак... Леле хвана ме пиенето![]()
Както и да е, чувствам се супер. От доста време на сам не мисля за оная гад, което е странно.![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!