- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Днес е УНИКАЛЕН денМного съм доволна и горда със себе си.Обаче сега трябва да уча по френски и после ще ходя при Кени
![]()
6 часов разговор по телефона не е никак зле.Много съм хепии,обичам те мъник.Само че утре кво ще правя без теб не знам .. ;х.
Целенасоченост и устременост. Успея ли да запазя настоящата мотивация ще се случват чудеса.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Добре,след това което видях...обаче се ядосах малко,но всичко се връща все пак.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u5HRzaOFhec[/youtube]![]()
Много ми е "готино" .... Просто не издържам от "кеф"
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Некво странно....последно време имам някакви странни усещания че ще ми се случи нещо адски хубаво да видим кога![]()
>>DjBelev<<
Вина. Липса на смисъл. Липса на желание за борба.
разочарована.
Дали някога ще те видя пак?Бих дала всичко за теб. Липсваш ми, обичам те с цялото си сърце.
Обичам те.
Толкова съм глупава, че му повярвах за пореден път.. по-скоро че се опитах да му повярвам.. а да прави толкова долни и грозни постъпки зад гърба ми.. достатъчно се унижавах, достатъчно търпях.. мисля че е време да поема живота си в ръцетете и да продължа някак.. но как като той просто го разби напълно .. как да вярвам в нещо в което вече не вярвам.. не мога да повярвам, че това е човека в които се влюбих.. не не е той.. а някои напълно друг, различен. Нека е жив и здрав и щастлив с кого и да е.. аз бях до тук този път.. Съсипах здравето и сърцето си заради него и на него пак не му стигна.. Дано някоя го обича повече от колкото аз го обичах и да му даде повече от колкото съм му дала някога .. нека бъде с нея и я обича ЗАВИНАГИ.. Аз.. аз ще си легна както всяка нощ със сълзи на очи и ще се опитам да заспя. Но поне едно разбрах.. научи ме че болката и разбитото сърце болят повече от всички други болки на света..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
По дяволите писна ми навсякъде да чувам едно и също ... Да се сещам за едно и също и простооо ще се побъркам! Минаха вече 7 месеца, а аз не мога да се контролирам щом го видя...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
ИИИИИ КОЙ КАЗАААА ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Кафенцето с цигарката... много е добрееее![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Нервна. Плюс това утре имам класна, за която въобще не съм учила и колкото повече време минава, толкова повече ми се отщява и да започвам.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
100-процентно нервен!!!![]()
![]()
![]()
fuck off bitch!
отхвърлена и наранена.
позволих си да си правя тъпи илюзии.
супер..
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
По-разочарована от всякога и много ме е яд на себе си..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Добре,много се радвам,че се боядисах. :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.