- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
сутринта и до към 5 следобед беше сууупер якото, изпращането в даскало, после кръчмичката...пф беше много забавно
ма сега като се прибрах...и почнах да си мисля някви работи за края на безгрижните дни..малко тъпо ми стана
madafaka
Лудо.И аз се кефя,все едно съм 12 клас.Сети се Данито да ми звънне,бахти якото гласче има.
нещо ми липсва... оО и незнайно защо ми е ужасно скучно без това нещо![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ужасно... цял ден все едно не се познаваме :SS Ни вопъл, ни стон ! И само за нея мисля и за това, че ако се повтори... ще се срина. Нооо няма да позволя да ме разиграва повече ! Повтори ли се, край и с връзката ни и с приятелството ни и с всичко !!!!
А като се сетя, че до онзи ден за балове си говорехме ! :X
Eст трябваше да ми развали настроението,като ми се включи![]()
Супер се дразя...за какво ми пише,тей ли инъче няма какво да ми каже даже..смотаняк..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Малко ми е тъжно на 12сти клас,ся няма да има кой да ни разсмива и да ни печели купата на кмета...треа поемам щафетата![]()
![]()
![]()
Иначе все едно и също,толкова много ми се обича ...а няма кой...казах на хубавицата че няма да стане и айри отново сам
>>DjBelev<<
Залязвам... до свидания![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
За пореден път се сдухах от нищото. Писна ми
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Спи ми сее...а какъв дълг ден че очаква.Инъче добре,чудя се какво ще стане днес..
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Смазана, но няма да се дам знам, че ме очакват хубави неща![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
ВЕЧЕ ми липсва класаа .. учителите .. пфф ..![]()
и той ми липсва още стократно ..![]()
![]()
![]()
и от вчера всичко ме болии ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Беше кофти вечер... сега съм по-добре де xD
Макар че като цяло днес пак си ме очаква същия мега срял празен ден...
И аз така.Първоначално написано от Hilary_
Но от друга страна пък...
И КОЙ КАЗААААААААААААААААААААА ....![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
1 .. 2 .. 3 .. 4 .. 5 .. 6 .. 7.. 8 .. 9 .. 10 .. 11 .. 12 ..Първоначално написано от Jessie
![]()
![]()
![]()
Да ни е честитооо завършванетооо!!!![]()
По темата:
пфф и неска на крак цял ден ..![]()
![]()
чака ме едно обикаляянее ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
We're the famous Man United and we're goin' to Wembley !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
липсва ми и много искам да го видя.
тъжно ми е.:/
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
И днес беше тъп ден... Нищо интересно![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Сдухано,не беше нужно да си разваляме и двамата настроението .. ;х
Някои хора тука доста дразнят
Тъпо ми е. Мнооого искам Ми'енаааааа!
Супер много съм ядосана. :О Мразя го в момента.Като го видя определено ще му се накарам многоНе издържам просто
![]()
Божееееее какви работи доживях да чета![]()
![]()
![]()
НЕ МОГА. ЩЕ ПАДНА ОТ СТОЛА !!!![]()
Е МЕРСИ, ако не друго поне ме разсмя откровено
![]()