- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Доста проблеми се насъбират с ограничени решения.
А.к.а. Александре, имаш работи да вършиш.
Добре.Радвям се,че не ми се спи,защото имам един куп неща да свърша..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Прекрасно. Само че си прецаках лака, утре т.е днес трябва да го оправя.
Добре с мега огромно кафе съм и се надявам да ме събуди и да започвам.
Супер кухо ... За поредна сутрин,едвам си отворих очите ...
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
ОФФФФФФФФФФФ, тая логика много ме напряга.Ще имам двойка.![]()
Иначе съм много добре, с нетърпение чакам почивните дни и другата седмица да се приключва с тая втора смяна.![]()
Днес е Петък 13ти![]()
![]()
Обичам ги тия Петъци![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Светът винаги се превръща в едно по-добро място след посещение във фризьорския салон.
продължавай да ме правиш щастливаа ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Той ми липсва много.Не ми се живее. Спи ми се,а трябва да изляза.Чуствам се ЗЛЕ![]()
..и кво като е петък 13? Що всеки си втълпява, че ако му стане нещо гадно е заради деня. Ем чи те са каръци по начало.. кво се правят на интересни..„
Оф -- вече ми писна. Тежи ми. искам всичко да се промени. Искам най-после и аз да съм щастлива. Не трябваше да става така..![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Никога не съм била толкова изплашена, че ще си ида на село ;ss И ми е гадно ужасно гадно ;хх Искам да съм щастлива. Просто не е честно да страдам толкова много, след като обичам толкова !!!
Хубаво ми е. ^^ Май се дължи на времето.След малко отивам да снимам залеза и усещам, че ще станат страхотни снимки
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
не много добре,той се прави на шутмайтапа се,сърди ми се
![]()
ПЛОВДИВ
и кво кат е петък 13ти, аз па имам рожден денвинаги тва число ми е било щастливо
madafaka
Много добре се чувствамЦял ден уча за шибания изпит, искам вече всичко да свърши.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Супер,най-сетне след два месеца се оправихме,а сега ще пия кафе и ще се гласим за довечерааа![]()
![]()
Очертава се добър уикенд,особенно неделята.
can't wait![]()
Личи си, че е петък 13.Но мисля, че се отървах веднъж и завинаги от всичките си проблеми![]()
Нека ми звънне!![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Добре,слушам си музика,всички спят.Само ако си избера някой филм да гледам и ще е перфектно.