- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Ех, мама му стара! Ааааааааааадски съм гладна. Нямам идея как ще издържа още 8-9-10 часа...ако ям сега, ще ми се лепне, ама пък след толкова време ще се събудя без апетит и пак ще ми се дояде към 10-11 вечерта. Може ли да съм толкова сбъркана, може ли, бееееееее?
Отделно от това нещо не ми е щастливо. Т'ва се нарича непряка нещастливост. Животът е такъв- раздава ритници, но цаката е в т'ва да си опазиш гъза. Ако не успееш пък, просто продължаваш напред. Слава Богу, че един път не се отнася за мене.![]()
Няма да мисля за бъдещето, 'щото тея черни мисли ще ми объркат нещата. Те не че са подредени- не са. Ама защо трябва да се прецакват повече..
Много задачи, а малко време ..![]()
п.п. Липсва ми ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
много зле,той ми е сърдит![]()
ПЛОВДИВ
Много добре, братчето ми става на 2 годинки, не съм имала глупави смс-и от бившиятЧувствам се щастлива.Само дето днес нямам желание за гости, но карай, поне малко разнообразие.След малко ще отида да се поуправя макар да не ми се иска. И после вече ще чакаме гостите и така. Дано живота ми да поеме нормално развитие обратно
![]()
Няма такъв сън... Не мога да си го избия от главата... За какво ми беше да сънувам точно това .. Сега се чувствам ужасно![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Супер,но и доста изморена,снощи беще доста яко,надявам се и тази вечер да е така!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Някакво... отпаднало ми е, а имам да върша толкова много неща.
Май ще зарежа всичко и ще се наспя.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ЧУВСТВАМ СЕ СТРАХОТНООООООО![]()
19!!!!!!!!!!
ARE YOU WATCHIN' NOW MERSEYSIDE ?!![]()
![]()
![]()
GGMU![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Действам си смело и безотговорно и съм очарована от резултата.
http://www.youtube.com/watch?v=KMRn2JcSrtg![]()
"Унищожавам мостовете зад себе си- тогава няма друг избор освен напред."
Фритьоф Нансен
Опитвам се да направя същото, ама има неща, които ми пречат. Продължава да ми го причинява. Едно от нещата, за които си правя сама на себе си евала, е т'ва, че си държа на думата, която съм си дала. Тоя път няма да прави изключение, но има един проблем- питам се дали т'ва, което мисля да направя (някой от вариантите по-скоро), ще ми помогне или за пореден път ще направя грешка, която си бях обещала да не повтарям? Много е трудно. Гордост vs. глупост!По-добре да си оставя някаква вратричка т.е аз си оставих, ама се чудя да я залостя ли, да не я ли залостя..Звучи супер глупаво, ама не би трябвало да ми пука.
Страх ме е да не стане прекалено късно и наистина да си изпусна шанса, който дори не знам дали имам. Не мога да разчитам сигнали, не мога да се съобразявам с версиите- защо прави т'ва или онова. Предпочитам пълния игнор, ама не става за съжаление. Ако не ми беше толкова добра приятелка, въобще нямаше да си правя труда да пиша толкова по малките часове, ама ето на- точно толкова я обичам и точно толкова се старая да я приема такава, каквато е.
Отделно от това се чудя колко далеч ще допусна да стигне цялата тая работа.
Друг вариант за решението на всичките ми дилеми е да следвам интуицията си, която никога не ме е подвеждала. Да, ама как да определя какво ми подсказва тя? То не е една беля..
П.П.: След всичко това стигнах до извода, че звуча сякаш обичам да си измислям удобни за мен самата проблеми. Доста е забавно. И лошо, защото за нещата, които би трябвало да ме притесняват, пет пари не давам.
Оставяйки всичко по-горе на страна се чувствам щастлива и необременена.![]()
Адски изморена и ядосана,объркана защо ми пише веднага пфф![]()
Поне подараците ми ме радват,цяла седмица ми върви на подаръци![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Днес се очаква да е хубав деня ..![]()
п.п. ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тъкмо вчера викам цял ден без нищо фатално да се е случило.. но той ми писал вечерта "Липсваш ми".... по дяволите и на мен ми липсва, но не мога да съм с такъв човек
Много ми липсва, така се чувствам
Умирам да го прегърна
....Ще отмине....
Иначе съм доволна от себе си, доста помогнах това-онова... днеска трябва да уча, да се боядисам.. и така....Той ми липсва..
как се чувствам ли ? като един идиот който прави само простотий...![]()
оууууууу много ми е сънено, ама не ми се спи повече![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Тъпо ми е. Не знам какво да си направя с косата... Пак проблеми, пак работата отидЕ много в гъза. Не знам как ще успея да изкарам седмицата.
Ще излизаме, няма да излизаме, ще излизаме, няма да излизаме!!
Омръзна ми да си променя мнението по 100 пъти в рамките на 1 час. Не мога да понасям това повече.. 100 пъти си сменях плановете за днес, а той още не знае какво иска.
Търпелива съм и той злоупотребява с това. Нервите ми са на път да се скъсат.. Ако той е този който ги скъса, да му мисли после! Ще го попитам още веднъж какво иска.. и ако този път не получа окончателен отговор, няма въобще повече да се занимавам!!!
И спря да се върти за миг земята..
Суупер
Една добре прекарана сутрин,с една прекрасна съфорумничка.![]()
Малко изнервена. Искам вече да се свършва с всичко, да се почва лятото и да не мисля толкова за проблемите ..![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Слънчево време + добри приятели = перфектния ден!![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!