.
Затворена тема
Страница 80 от 128 ПървиПърви ... 307076777879808182838490 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 976 до 2 000 от общо 3195
    Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Изморена и ми е скучно и тъпо,но ме мързи да излизам.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Научих си. . много ми е тъпо и скучно.. Страх ме е за училище, не знам какво ще стане, но ще се самоубия направо ако трябва да повтарям /малко късно ми дойде акъла в главата/..
    Ииии съм толкова изнервена, заради него изгубих всичките си пари за целият месец и сега нямам и един цент, нито 1на цигара, ревах от нерви... не мога повече.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    За разлика от снощи...направо съм супер сега....повече уиски на екс никога....
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ами..зле.Интриги,интриги ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Нещастен, неосъзнат, лицемерен тъпак ..
    Не съм вярвала, че ще СЪЖАЛЯВАМ, че съм те познавала .. ааадски много ми падна в очитее! А можеше да имаш толкова много ..
    Търси си копие, дано ме замести някой ден ..
    Знам, че си прекалено ограничен да разбереш, че писаното е за теб така, че още веднъж .. МАЙНАТА ТИ!!

п.п. и като изключим това ..
    днес беше един пълноценен ден с нови придобивки ..
    искам те до мен .. <3

Град
    Hasselt
    Чувствам се тъпо, отивам да спя.. не съм уморена, ама нямам какво да правя.Достатъчно се наревах днеска... :С

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Спи ми се... но въпреки това няма да спя.
    Ще си напиша есето и ще науча по биология.
    После ще си включа телефона и ще посмея на смешните смс-и на онзи идиот.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на FancyGirl
    След всичко аз осъзнах едно той няма капка уважение към това, което сме имали и миговете, които сме прекарали заедно. Искам просто шибаната болка да спре, да спра да плача, да спре да ми пука.. защото не мога повече имам чувство, че това никога няма да спре.. Просто смятах, че след 1 година и 7 месеца заслужаваме поне едно добро отношение един към друг но защо ли очаквам това на което той е неспособен. Дадох всичко АБСОЛЮТНО ВСИЧКО за тази връзка, а той ми даде най-важния урок.. НИКОГА не вярвай на някого безрезервно, рано или късно той ще ти забие нож в гърба.
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Йеее интруктура се обади, леко се бях притеснил, че ме е забрвил

Днес може и да се случи нещо по-интересно ама ще видим... ;д

пфф липсва..
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Чувствам се зла

Много ми се спи и ми е много гадно, че почти цяла нощ не можах да заспя, а имах предостатъчно време да се наспя като човек. Както и да е мислите правят гадни неща понякога. Интересното е, че се събудих с адското подуто око и се притеснявам защото не спада, а и не мога да го отворя напълно.. Започне ли да ме боли ще стане много лошо
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Много ми се спи и ми е много гадно, че почти цяла нощ не можах да заспя, а имах предостатъчно време да се наспя като човек.
    Това + болна съм и ми е супер изнервеното.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    първа година от 5 насам завършвам не с 5.90,а с 6...сладко удовлетворение Иначе.....
    ...."Елате ми матури!"...това си мисля целите тея дни...честно да кажа след като успях да изкарам н изпита за промяна на оценката 6 вече изобщо не ме интересува нищо до юли
    сега ми трябв 3 за да си взема дипломата - въпреки,че искам над 5 или поне 5 скромна съм както винаги...
    и после на 24 балче-вече всичко е готово....супер многосе вълнувам

Гладна съм ,но ме мързи да дъвча..Иначе се радвам на скучното ми ежедневие ..тря си направя кафе ,че ако заспя ще стана след 4 часа минимум ,а трябва да гледам диариите на вампира..лошо ,лошо ..гадно даскало

Чувствам се ужасно днес. Не можах да спя цяла нощ..сънувах гладни котки които ме ядяха..и затова ми е криво... Един ми каза че съм гей,и си поплаках в тоалетните в училище. Реших да избягам от час,но госпожата ме хвана на стълбите и ме замъкна към кабинета чувствам се отвратително. Късам се от гад просто
    You me at six

Хах, странна съм, не се притеснявам за нещата, за които трябва.
    Защо постоянно си ми в главата, защо? Не съм те виждала само 14 дена, но вече не издържам, много ми липсваш. Обичам те.
    Обичам те.

Вече не се чувствам ужасно хД
    You me at six

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Скучно ми е...

Обичам! А не трябва... Или поне не точно този човек.

Определно трябва да държа мозъка си зает с нещо.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    За пореден път си мисля че нещата вървят на добре че най-накрая ще ми провърви и...тя само се базикала...............................
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Наядена и се чудя за кой е по-добре да си мисля
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Уча за матурата утре ...
    Аве,защо подяволите трябва да учим за педали наречени автори ?
    Command and Conquer !

Уморена от всичко.. Чакам брат ми да се прибере и да вечеряме, а след това ще гледам ТВ, а после евентуално някой филм .. като цяло ми е доста скучно.

Повече от фен Аватара на w0lf
    chillin'
    може да попрочета нещичко за матурата, въпреки че бел-а 'ич не ме касае колко ще изкарам, имам пауъра за над 4 пък....ще видим утре
    madafaka

Град
    Hasselt
    Страх ме е дали ще завърша тая година :С .... много късно се сетих да се поправям. Карай, продължавам да вярвам в себе си.
    Иначе как се чувствам той ми липсва иде ми да се изкрещя пред целият свят обичам го на пук на всичко.Бих дала всичко само да го видя и да го прегърна..

Повече от фен Аватара на w0lf
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Страх ме е дали ще завърша тая година :С .... много късно се сетих да се поправям. Карай, продължавам да вярвам в себе си.
    Иначе как се чувствам той ми липсва иде ми да се изкрещя пред целият свят обичам го на пук на всичко.Бих дала всичко само да го видя и да го прегърна..
    ще завършиш, всички завършват
    и аз я бях закъсал ма за 1 неделя учене си оправих всичко
    пък ти ми мязаш над средното ниво
    madafaka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си