- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Изморена и ми е скучно и тъпо,но ме мързи да излизам.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Научих си. . много ми е тъпо и скучно.. Страх ме е за училище, не знам какво ще стане, но ще се самоубия направо ако трябва да повтарям /малко късно ми дойде акъла в главата/..
Ииии съм толкова изнервена, заради него изгубих всичките си пари за целият месец и сега нямам и един цент, нито 1на цигара, ревах от нерви... не мога повече.
За разлика от снощи...направо съм супер сега....повече уиски на екс никога....
>>DjBelev<<
Нещастен, неосъзнат, лицемерен тъпак ..![]()
Не съм вярвала, че ще СЪЖАЛЯВАМ, че съм те познавала .. ааадски много ми падна в очитее! А можеше да имаш толкова много ..![]()
Търси си копие, дано ме замести някой ден ..
Знам, че си прекалено ограничен да разбереш, че писаното е за теб така, че още веднъж .. МАЙНАТА ТИ!!
п.п. и като изключим това ..
днес беше един пълноценен ден с нови придобивки ..![]()
искам те до мен .. <3
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Чувствам се тъпо, отивам да спя.. не съм уморена, ама нямам какво да правя.Достатъчно се наревах днеска... :С
Спи ми се... но въпреки това няма да спя.
Ще си напиша есето и ще науча по биология.
После ще си включа телефона и ще посмея на смешните смс-и на онзи идиот.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
След всичко аз осъзнах едно той няма капка уважение към това, което сме имали и миговете, които сме прекарали заедно. Искам просто шибаната болка да спре, да спра да плача, да спре да ми пука.. защото не мога повече имам чувство, че това никога няма да спре.. Просто смятах, че след 1 година и 7 месеца заслужаваме поне едно добро отношение един към друг но защо ли очаквам това на което той е неспособен. Дадох всичко АБСОЛЮТНО ВСИЧКО за тази връзка, а той ми даде най-важния урок.. НИКОГА не вярвай на някого безрезервно, рано или късно той ще ти забие нож в гърба.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Йеее интруктура се обади, леко се бях притеснил, че ме е забрвил![]()
Днес може и да се случи нещо по-интересно ама ще видим... ;д
пфф липсва..![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Чувствам се зла![]()
![]()
Много ми се спи и ми е много гадно, че почти цяла нощ не можах да заспя, а имах предостатъчно време да се наспя като човек. Както и да е мислите правят гадни неща понякога. Интересното е, че се събудих с адското подуто око и се притеснявам защото не спада, а и не мога да го отворя напълно.. Започне ли да ме боли ще стане много лошо
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Това + болна съм и ми е супер изнервеното.Първоначално написано от FancyGirl
първа година от 5 насам завършвам не с 5.90,а с 6...сладко удовлетворениеИначе.....
...."Елате ми матури!"...това си мисля целите тея дни...честно да кажа след като успях да изкарам н изпита за промяна на оценката 6 вече изобщо не ме интересува нищо до юли![]()
сега ми трябв 3 за да си взема дипломата - въпреки,че искам над 5 или поне 5скромна съм както винаги...
и после на 24 балче-вече всичко е готово....супер многосе вълнувам![]()
Гладна съм ,но ме мързи да дъвча..Иначе се радвам на скучното ми ежедневие ..тря си направя кафе ,че ако заспя ще стана след 4 часа минимум ,а трябва да гледам диариите на вампира..лошо ,лошо ..гадно даскало![]()
Чувствам се ужасно днес. Не можах да спя цяла нощ..сънувах гладни котки които ме ядяха..и затова ми е криво... Един ми каза че съм гей,и си поплаках в тоалетните в училище. Реших да избягам от час,но госпожата ме хвана на стълбите и ме замъкна към кабинетачувствам се отвратително. Късам се от гад просто
![]()
You me at six
Хах, странна съм, не се притеснявам за нещата, за които трябва.
Защо постоянно си ми в главата, защо? Не съм те виждала само 14 дена, но вече не издържам, много ми липсваш. Обичам те.![]()
Обичам те.
Скучно ми е...
Обичам! А не трябва... Или поне не точно този човек.
Определно трябва да държа мозъка си зает с нещо.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
За пореден път си мисля че нещата вървят на добре че най-накрая ще ми провърви и...тя само се базикала...............................![]()
>>DjBelev<<
Наядена и се чудя за кой е по-добре да си мисля![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Уча за матурата утре ...
Аве,защо подяволите трябва да учим за педали наречени автори ?
Command and Conquer !
Уморена от всичко.. Чакам брат ми да се прибере и да вечеряме, а след това ще гледам ТВ, а после евентуално някой филм .. като цяло ми е доста скучно.
chillin'
може да попрочета нещичко за матурата, въпреки че бел-а 'ич не ме касае колко ще изкарам, имам пауъра за над 4 пък....ще видим утре
madafaka
Страх ме е дали ще завърша тая година :С .... много късно се сетих да се поправям. Карай, продължавам да вярвам в себе си.
Иначе как се чувствам той ми липсва иде ми да се изкрещя пред целият свят обичам го на пук на всичко.Бих дала всичко само да го видя и да го прегърна..
ще завършиш, всички завършватПървоначално написано от DevilWish
и аз я бях закъсал ма за 1 неделя учене си оправих всичко
пък ти ми мязаш над средното ниво
madafaka