- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
кво се случва![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Гадно.Няма да рева заради тебе обаче..ще ти го върна ! ; )
Гадно.Няма да рева заради тебе обаче..ще ти го върна ! ; )
Пффффф! Кво подяволите стана?!Какккк можа?!?!?!! WHY ARE MEN SUCH PUSSIES!!!!!!!!!!еби си майката щи го върна тъпкано !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Объркана.Не искам да се отказвам от него,а май се налага,и нз дали си сструва да се захващам с тоя..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Малко съм притеснен ... ама не ми личи понеже стейта ми е на мах ;д утре ми е матурата по бг![]()
![]()
Всички искат да ме набутат в егати филма.
А на мен ми е спокойничкооо тралала![]()
Спи ми се повече отколкото ме мързи... невъзможно е!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Добре,пак не се наспах,но...
И времето пак е супер шибано,баш котато сме почивка..![]()
Точно..би трябвало да изпуша една цигара ,но ме мързии.. и до магазина трябва да идаПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Спи ми се, гладна съм и че боли главата. Лягам си !![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Все едно са ми подскачали на гърба, така ме боли![]()
Прекрасна сутрин. Станах със скок, понеже отново си бях изключила алармата(мразя я, да му се невиди), нагласих се на две, на три, успях да стигна навреме и после ходихме да пием възможно най-хубавият шоколад на света в някакво уютно кафененце. После... пазарувахме. И пазарувахме. И пазарувахме. Истински се забавлявах, изобщо не усетих кога минаха 3 часа. Купих възможно най-симпатичният подарък, който ми хрумна и който реших, че ще му допадне, към 20 и някой си ще се развихря и ще купя останалите подаръченца. Тази година ще е пълна програма, ентусиазирала съм се, пък и организацията ми върви добре.
И за да ми е още по-разкошен деня, пия мляко с кафе и ям любимите си бисквити. Мисля да изгледам някое филмче, да подремна и после пак ще излизам, 'щото душа не трае.![]()
изморена![]()
It was a beautiful lie
A heart stopping illusion
It was a beautiful lie
Such a bitter goodbye
It was such a beautiful lie
Such a heart breaking, goodbye
Вай каква жега. И трябва да се придвижа в нея чак до даскалото за тренировки. На всичкото отгоре не съм яла, а нямам и време... Нещо не ми е на кеф.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Апатия. Апатия. Апатия. Апатия. Апатия. And so on.
Супер,имам цял 1 час който мога да спяяяя и после да се глася...![]()
С комиците винаги има смях![]()
![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"