- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Супер сдухано-точно преди бала се скарахме....цял ден рева,мноооого "яко" ......и ми липсва и не мога без него и....
Както винаги гадно.Не знам дали скоро ще имам пак такъв шанс,но .. не зависи от мен кво да направя. ;х
ми 1 down, 2 to go.. остава матурата по английски и редовния в ТУ.. добрей.. малко ми се спи, ама who cares![]()
Как ще живея без него? Как ще живее без мен? Как повече няма да се целунем, да си кажем още "Слънце, мъник". Как ще го гледам с други.. едва ли ще издържа, едва ли ще го понеса... Как всичко ще свърши и никога няма да се върне. Дано времето лекува.. дано защото умирам от болки..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Добре, като изключим, че трябва да уча много, а нямам желание, защото материала е толкова скучен, че неее знааам![]()
Защо все на мен ? ОБИЧАМ ГО !! ;хх Всичко ли свърши помежду ни..чуваш ли как крещя без думи..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Може да се каже,че съм добре.Гледам да не мисля много за това,въпреки че е доста трудно.Искам съботааа !! (сън)
Mамка муу колко те мразяяя!!! ;хх Думите няма да ми стигнат да опиша колко те мразя, сега осъзнавам колко беден на обиди е речника ми!!!![]()
![]()
![]()
М р а з я т е !!
![]()
![]()
· Научи се да слушаш, защото понякога шанса чука много тихо на вратата.
и аз съм така !Първоначално написано от Ssimonka
It was a beautiful lie
A heart stopping illusion
It was a beautiful lie
Such a bitter goodbye
It was such a beautiful lie
Such a heart breaking, goodbye
Има десетки неща, които ми съсипват настроението и едно единствено, което ме прави щастлива, и то надделява над всички останали.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Супер се чувствам. Просто искам по - бързо да мине остатъкът от тези два месеца. Искам той да се върне. Трябва да го поставя на мястото му.
Mного зле ... ;(
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Искам него и любовта му само това.. но не може човек да получава всичко, което иска.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Зле , много зле ... отново се влюбвам ,отчайвам се , няма с кого да си поговоря ... приятели ,приятели ,а с никой да не можеш да споделиш![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
смазана..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Бива,мисля,че се разболявам.............![]()
Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!
Искам положителна промяна. Сама ще си я устроя, защото иначе ще полудея.
Искам да забравя.
Искам да започна на чисто.
Искам да се поуча от грешките си.
Искам да разбера.
Искам да поправя всяка тъпотия, в която сама съм се набутвала.
Искам да се разплача. Омръзна ми все да се сдържам.
Искам да не се сещам за миналото.
Искам да не мисля за бъдещето.
Искам да мине супер бързо.
Искам да престана.
Искам да намеря някаква нова тръпка
Искам нова музика.
Искам нови мечти.
Искам нови приятни изненади.
Искам да се случи.
Изключвайки фактът, че изтрещявам, всичко е по мед и масло. Д'еба..![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Самотна,студена,неспособна да обича,вулгарна,притръпнала към болката,отчуждена,забравил а да обича,но УСМИХНАТА напук на всички!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Оо супер утре съм на пазар, само да мине петък и се започваа ..![]()
![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
За сега добре,чудя се какво ще правя днес.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Добро утро форумци ^^
Пия кафе, после кормуване, после не знам к'во ;д Ама сякаш съм в добро настроение :Р
Успех, слънчо![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"