- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Овтратително,не мога да разбера как изведнъж всичко тръгна срещу мен,всичките ми планове са разлаиха,всичко става по възможно най-гадния начин....![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Наспах се отлично.
Не съм свършила нищо полезно от сутринта...![]()
Трябва да уча, а това е последното нещо което ми се прави...
Някак скучно ми е.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Щастлив,в супер настроение,въпреки че утре имам два изпита подред в университета...очертава се отново да бъде един прекрасен уикенд след това![]()
е*ало си, взех матурите.. утре да ми пристига машината, мадафака и да разцъкам като пичага.. пфлях.. ама ся е u pizda kurac!
Малко изморена.
Нямам търпение да мине и утре - последния работен ден за тази седмица и после голяяяма почивка, която не знам и дали изобщо ще я усетя тъй като на 25-ти имам изпит и ще трябва да залягам над учебниците.
Е въпреки всичко живея за Събота вечерта - голяма размазвация се очертава![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ам бивам.Добри дни предстоят през уикенда,утре някак си ще го изтърпя.
Изморена,но добре.Беше хубав ден,надявам се утре най-сетне да стона това,което планирам от месеци насам.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Нещо ми е тегаво![]()
Бавно и празно ми минава вечерта,ще се пускат филми явно.
и дъбстепа ускорява потока на кръвта.. да живее!! Музика ми трябва, нищо друго!
Пееееееееерфектнооо^^
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Охх треа си лягам че ще ставам да пиша една тъпа тема по история...вообще не ми се спи....утре сигурно ще съжалявам че не съм си легнал рано![]()
>>DjBelev<<
http://vbox7.com/play:39f700fc - не ми е в стила, но... знам ли, казва доста неща.
Празно ми е... и няма с кой да си помърморя, че да се запълни малко поне тази празнина...
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
So tired ..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
баси... колко малко му тряа на човек...
и все пак мисля, че антибиотици+бира не е добра комбинация..
Открих тайната! За да съм щастлива, винаги трябва да очаквам нещо, винаги трябва да имам надежда и да съм благодарна за това, което имам. Ебаси кефа.![]()
Супер напрегнато ми е. Искам да мине тази седмица и да си почина малко, но пък от друга страна не искам да идва понеделник. Не знам как ще издържа 8 дни без да му чуя гласа, ще полудея.![]()
Обичам те.
мнооого добрее, днеска напрао ми се оправи деня още със ставането.. а дано цял ден така да ми е.. да живее музиката!
Преди 20тина минути станах и сега ще захапвам учебника по Микроикономика. Снощи пак големите глупости, не мога да разбера с какво прави ми звъни не за да ми благодари, а да ме обвинява с някакви нещо от, които аз си нямам грам понятие. Както и да е, той си знае най-добре. Сега ще си сипя една студена часа Нести <3 и почвам да уча. Лек деннн
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Тц, боли ме главата... и това ме изнервя.
Днес се прецаках много яко! Тъй като никой не си направи труда да ми каже (напомни, айде), че няма да караме последните три часа, аз се скапах да уча уроци по ЗИП История до три през ноща.
Плюс това стоях два часа изтъпанчена под яркото слънце в двора на у-щето. Накрая ми прилоша и се прибрах... хич не ми е на кеф, мамка му...
И тоя цървул не се обажда, накрая май ще е твърде късно да го направи...
For you![]()
I miss you...
Отивам на мореееееееееееееее![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ааа фотографската ми кариера започва доста добре. Днес беше поредния ден в който снимах изпращане на абитуренти
Хубаво е че и Ели се съгласи да я снимам. Много лъчезарно момиче е![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House