- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Добре, като изключим, че съм зверски гладна))))
Добре,надявам се да е готина вечер.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
пффф след 4те часа при фризьора откачих-то докато станат кичурите както ги исках 1000 пъти менихме цвета-поне съм доволна....взех си и вече и останалите нещ-влюбих се в бижутата..
24 чакай мееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По-добре ... закрепвам се и набирам сили ... трябваше отдавна да се осъзная.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Чувствам се.. кофти!
От няколко дни настроението ми е умряло от всякъде.
Днес сложихме и черешката на тортата.
Дори хубавият рев не помогна!
И спря да се върти за миг земята..
Днес беше много хубав ден!Разговорът ни ме накара да се чувствам по-добре... А утре .. Утре ще бъде дълъг ден.. Два бала + един мач и едно "преструване"
![]()
Трябва да играя "гаджето" на един приятел за да се отърве от една досадница
![]()
![]()
Направо ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Любопитна.
Не ми се спи.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Много изморена.. защо вечно аз трябва да се занимавам с пияни хора..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
мамка му! ще я изкормя, ще й избода очите .. ще й изкарам червата през носа и ще я обеся на тях! КАКВА РАБОТА ИМА У ТЯХ???? УЖ МИ Е ПРИЯТЕЛКА. НА КОЙ Х** ДЪРЖИ У ТЯХ??? (неговия) .. мръсен долен продажен боклук ...![]()
нетърпелива ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Недоспала,но пък беше готина вечер,само се чудя къде си изхарчих парите и от къде ще намеря за довечера.![]()
Отделно се притеснявам за днес,но имам толкова неща да върша,че...![]()
Супер, харесва ми как се облякох, след малко ще се гримирам и после шопинггг. Все пак съм именничка :Р макар че никой в тая държава не го знае![]()
Само ме е яд, че се събудих още в 7
![]()
Ох как може да съм толкова глупава... обещах на бившия ми днес да излезем.... и аз не знам защо и сега се чудя какво да измисля за да не изляза, а сигурно ще ми се обади след малкоДовечера съм и на рожден ден.. мисля да си изкарам доста добре
Иначе като цяло добре се чувствам. .
ще видим каво ще стане
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Перфектно...знам,че и днес ще бъде един прекрасен ден
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
^ Мм, положението изглежда зле?...
Намерих се със стар приятел. Приятел, който търсих повече от година. Няма по щастлив човек от мен.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Страхотно! Не се събирам в кожата си от кеф. Гордея се адски много със себе си. Надявам се само късметът да продължава да е така неотлъчно до мен.
Отлично,беше един прекрасен следобед,прекаран с едно прекрасно момиче![]()
![]()
Сигурна съм, че и на нея и е било много хубаво.Първоначално написано от Sh@d0w
:P
Странно, мисля тази вечер да не излизам от нас, а да си стоя в къщи и да релаксирам и гледам филми, очертава се да съм сама поне до полунощ а може би и след това. Интересно е, че напоследък ми звънят и ми пишат някакви, които аз не ги знам и те не искат да ми споделят кои са.. засичали сме се, знаят много за мен обаче копелетата не си казват имената.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Добре,очаквах сякаш повече,но да се надяваме довечера да стане.
![]()
Сега ще оправям в нас и ще почвам да се глася,интересено ми е как ще протече тази вечер..![]()