- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
След снощи определено имам нужда от една спокойна вечер за релакс...Затова смятам да си остана у нас и ще има movie night![]()
Чувствам се гладна като вълк...
Сготвих преди цял 1 час и сега чакам всички да се приберат, но ако се забавят още малко почвам без тях!!!!
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Кръвните връзки нищо не значат, когато имаш толкова прости кокошки в родословното си дърво. Това е достатъчно красноречив коментар. Ама съм решила да не се впрягам много, 'щото нито са ми в къщата, нито присъстват по някакъв особен и крайно забележителен начин в живота ми, така че просто не си заслужава да си тровя нервната система.
Супер ми е бацеВчера взех изпита и още ме държи добро настроение.
А иначе утре е деняили по-скоро нощта? хохо ;д
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
"кво ме итнорираш тия дни"![]()
![]()
не мога да повярвам кой го казва![]()
![]()
иначе съм веселааа вече!![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
22.05.2011г 01:10ч аз осъзнах, че това е края. Дано е за добро.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Отвратително,защо трябваше да ме потърси и да се засичаме...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
За първи път ми се случва да разбера какво значи "разума казва едно, а сърцето друго" и наистина не мога да реша кое да послушам ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нямам никакво настроение.. някакво странно ми еОф и снощи не можах да си избухна.. чудя се как може да стигне до там, че да изпраща негови приятели в дискотеката за да ме наглеждат какво правя.. голямо доверие....
![]()
Мм.. тъкмо ставам и мисля да изляза и да пия едно много дълго кафе защото времето е уникално, а не ми се стой в къщи. Снощи не трябваше да стоя до толкава късно ама бая говорих по телефона и нямаше как, нищо отдавна не бях говорила за такива неща с някой. Почувствах се полезнаЧестно казано нямам търпение моята красавица да се върне от гадната София. От друга страна поне разбрах, че не е трябвало да се впрягам толкова, просто не си е струвало. Както и да е, по-добре късно отколкото никога. Друго е хубаво, че напоследък се чувствам доста как да кажа ласкана от околните, което е мм доста приятно чувство. Лек ден на всички..
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Яде ми се кифла.![]()
Времето се развали. Ако до довечера не е заваляло ще си направим една много хубава разходка.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Отчайващо влюбена.. Не съм го виждала от вчера, а сякаш са минали години... ;x
Обичам да играя тенис![]()
Още една вечер хоум алоун хоу хоу тази вечер ще се ходи на кръчмаааа :P
Зле съм, чувствам се ужасно.. НЕ МОГА ПОВЕЧЕ! Ще полудея![]()
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Защо са всичките тези подлудяващи мисли в главата ми? Какво е това усещане за наближаващо бедствие? Май пак ме завладяват хормоните... Как се мразя в такива моменти!
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Смазана...просто се нуждая от един сън толкова много...и не само
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
невероятно влюбена и изморена![]()
It was a beautiful lie
A heart stopping illusion
It was a beautiful lie
Such a bitter goodbye
It was such a beautiful lie
Such a heart breaking, goodbye
Днес денят беше прекрасен, а аз трябваше да го "оползотворя" в учене за ш*бания изпит...
Утре обаче ще изляза на кино с една колежка, а след това и на кафе с една друга приятелка.
В Сряда съм на бал, а изпита е в Четвъртък, но не ми пука. Научила съм половината теми, утре вечерта ще се помъча да науча поне още 2-3 и тва ще е... квото стане![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Боли ме защото се прави,че не съществувам,не поглежда към мен,просто се държи сякаш ме няма.а разбрах,че е казал,че му липсвам и,че иска да е с мен но му трябвало време
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Изнервена.
Няма на линия нито един от онези хора, които ми трябват точно сега...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Имам рожден ден... Леле, не мога да повярвам, че ставам на 18Много съм развълнувана!
^ Честит рожден ден. Дано животът ти поднесе много приятни изненади.![]()
Имам страхотен маникюр, надежда и събития, които очаквам с нетърпение. Колко малко му трябва на човек, за да е щастлив...
благодаря (sun)