- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
страх ме е от утре![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от GuardianAngel
...
Он: Странно. Не чувствам нищо. Празнина.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Тези дни ми е супер носталогично към всичко.. Дано по-бързо отминат тези дни,че не ми е хич добре така.
Ееекстра, пия си фантата с лед, по къси панталонки съм и седя на възможно най-удобния директорски стол.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
правиш ми смях ....хиля се мощно
Hostis Honori Invidia
Изморена и без настроение,не знам как ще ходя на рождения ден,като ми е толкова умряло,ама обещах.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Милата, много съжалявам, че между вас така се е получило... Позната история.Първоначално написано от FancyGirl
![]()
По темага:абе малко си поплаках ... ще видим утре как ще е
Не ми беше особено трудно да спра цигарите, обаче идеята с отказването от всякакъв вид шоколадови/захаросани изделия направо ме съсипва.![]()
hiphop, яки слушалки.. и volume-а на макс!
Защото вдигаме, вдигаме вдигаме шум !!![]()
Готину ми и![]()
и едно чувече ме прави много много щастлив <3 ... :Р
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
не знам ..![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Нещо ми е кофти![]()
Притесних се за него сега....
ииии ASOT 339.. най-якия от всичките... винаги ми е бил релакс.. след малко ше цъкна малко Modern Warfare.. и ше спя, че утре пак нагоре-надолу![]()
объркана.. може би.. и изморена
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Бях в толкова добро настроени,но се някой трябва да ми го развали няма как просто![]()
Нуждая се най-много от вдъхновение. И някакъв знак, че ще се получи. Всичко друго само ще си дойде.
Надявам се и да ме пусне. Ако стане, ще е много готино.
Случи се и нещо супер яко- спря да ми пука.Ебати кефа. Дано е трайно. Мнооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооого трайно.
Утре (днес) съм на изпит, който много ме притеснява.
Той е началото на една много тежка сесия, която ще ми разкаже една историйка на нервите.
Надявам се утре да ми се пооправи настроението на тва изпращане.Или най-много да се сдухам, като знам мен какво ме чака другата година, а хич не искам да завървшвам...![]()
Добро утро , народе ! Нищо кой знае какво не очаквам от новия ден,но пък за сметка на това ми е добре !![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Смазана...нямам търпение да си направя кафе и да ям и да почвам с задачите,поне снощи беше мега якото.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.