- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
нямам търпениеее :P
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
12 дни... дано това е обичайния период, в който се панирам преждевременно, за да не остане за the big day
Чувствам се много добре. Благодарна съм за всичко, което имам и ми се случва. Само 'дето имам сериозни проблеми с паметта. : ))
Много полезна работа свърших днес,доволна съм от себе си.
![]()
Отврарително.В някъква много дълбока дупка съм от месеци и просто не виждам как и кога ще изляза от нея! Тъжна работа.![]()
Супер! Угаждам си на ината....
Ми добре уж.Тоя бритон обаче..нерви ме нещо.
бива.. тия дни взех да излизам мноо.. доволно ^^
Следващата седмица просто ще ми се ебе майката... Не искам да го мисля, но е неизбежно .. Утре трябва да стана в 7, обаче не ми се спи и това си е ....
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
тогава изобщо не лягай.. тегли сериалче или пуцайПървоначално написано от tanch3t093
![]()
лудо влюбен![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Не знам! Скоро ще разбера как се чувствам..![]()
И спря да се върти за миг земята..
Ако съм я разочаровал..ще умра от мъка и тъга...искам само да съм до нея..каквото и да дойде.....
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
В момента абсолютно всичко и всеки ме дразни зверски много, а още дори няма 11...
Снощи се справих доста добре. Инатът е налице, обаче самата ми реакция на всичко това... явно има още какво да се желае. Но ако оставим мухльовците настрана, съм супер щастлива, чак не мога да повярвам... Следобяда ще отида да проверя!![]()
Притеснена за утрешния ми изпит [-o< .... И адски разочарована от постъпката му, от непукизма му и от всичко, свързано с него... мразя се, че го обичам толкова много![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всички пътища водят към теб... !!! <3
http://www.youtube.com/watch?v=9alXdtcIIYY
Гузна. Като че ли ме е налегнал мързел и не си използвам времето максимално пълноценно.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Гадно. Не мога да спра да мисля за него.![]()