- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Свалила съм си обеците в леглото и съм заспала с тях и като пълния олигофрен после си оправях чаршафите, чу се някакво дрънчене и успях да си спася едната обеца. Другата се води безследно изчезнала. 2 часа я търсих под леглото, около леглото, под дюшека, в калъфката на въглавницата, под бюрото, под креслото, под килима, върху килима и няма и няма, братче. Накрая, за да е картинката пълна, реших да си почистя стаята с прахосмукачка и воала - ново дрънчене. Рових се 15 минути в торбичката на прахосмукачката, намирайки най-невероятните съкровища на света, но не и шибаната си обеца. Дееба. Тая стая е прокълната, заклевам се. 2 винтчета си загубих там и не ги намерих(а те нямат много място, където да се скрият), нито в стаята си, нито в проклетата торбичка на прахосмукачката, сега и обецата. Дееба, нямаше да ми е толкова гузно, ако не ми беше подарък. ;\
излиза ми сеееееееее .. а няма с кого .. чак утре се връщат всички , нямам търпение вече .. а снощи като разбрах какво е станало от една страна ми стана хубаво а от друга ... дано не се повтори повече колкото и да искам .. чувствам се толкова свободнаа![]()
Don't knock masturbation - it's sex with someone I love.
добре съм, малко попребит.. щото съм спал точно 3 часа снощи.. и то щото нямаше ко да се прави друго.. и ся не ми се спи, ама ми е уморено.. шитец
повдига ми се от някои хора .. чак са ми противни!!
Всичко е по - хубаво с него ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Имам чувството, че са минали 3 години в един час.![]()
Всичко е толкова Д.Р.О.Б. ....
Ти ми поддържаш надеждата![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
объркан съм о.0
я аз продумах нещо
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Добре,беше един хубав завършек на една страхотна седмица.![]()
Малко ми е тъпо,че му се вързах и този път,но сега ще види...![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Страхотееен ден! Вечерта беше уникална и след 2 седмици отивам на екскурзия с момчето ми !!!![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Много ми е мързеливо днеска, а трябва да уча за клсното по БЕЛ утре....![]()
Всички пътища водят към теб... !!! <3
http://www.youtube.com/watch?v=9alXdtcIIYY
Малко сънен,разсъбуждам се още![]()
След малко ще излизам,ще ходя да си търся нова батерия за телефона.
Иначе сутринта ми започна по доста добър начин и една песничка ми се е набила в главата и ме кара да си мисля за едно човече... туп туп![]()
![]()
И аз нз как,като ми изредиха по колко неща имаме контролно утре и по сколко имаме да учим, ми стана лошо.![]()
Малко съм притеснена и за довечера за работата,но се надявам да мине добре!
зле, както обикновено
всички ме дразнят супер много
нямам търпение да завърша и да почна на чисто, абсолютната 0
имам чувството обаче, че миналото ме преследва непрекъснато
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мене ми е кофти...
Не върви между нас,преди да тръгнем беше по хубаво,имах и настроение и всичко сега нищо не е същото !![]()
![]()
![]()
Нещо не мога да си науча както трябва, а точно сега му е времето да положа усилия.
И ми е някак... тъжно.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
неделно ми е, някак си
http://www.youtube.com/watch?v=qcij0...&feature=share![]()
страх ме е от разни неща - главно как ме имитират; как оставам назад и си пропускам шансовете.....
в последно време съм станала много колеблива, нямам никаква енергия и лесно се разубеждавам ...не уча и по цял ден бездействам.....
и така от началото на годината...
а попринцип винаги съм била първа във всичко
Мразя ги тия графики, ебати. Не всеки умее да се лигави над някакви квадратчета и линийки, и да решава задачи по тях. Цял ден, цял проклет ден си изгубих в опити да ги проумея, ама мал шанс.
Отделно пък разни заблудени девойки са решили да се опитат да вкарат в интрига напоследък скучноватата ми личност, което щеше да ме забавлява иначе, ако не беше толкова прозрачна цялата идея.![]()
Добре,харесва ми как се подреждат нещата като цяло.Сега се чудя по кое по напред да започна да уча..но пък имам цяла нощ.![]()
туп-туп, туп-туп, туп-туп![]()
Обичам го! Обичам го!!!
Повече от всичко, повече от всички. Повече от себе си!
Той е най-най-най-най-...
<33
jghgh, да не си изпаднала в депресия?![]()
Иначе се чувствам добре. Абе... и леко объркана. Хем ми е готино като съм сама, хем като видя някоя приятелка със сериозно гадже и ми става едно такова криво и ми се приисква и аз да имам сериозен човек до себе си.![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
пфф мина поредния ден от чакането ми .. поне знам, че си заслужава!
Нямам търпение вече ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да, между другото. Явно да. Чета една книжка за подобни състояния и симптоматиките съвпадат. Говоря за сериозна клинична, а не за типичното "В депресия съм", когато ти е просто кофти за 1н ден.Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
Днес започна ужасно и свърши добре. Трябва да си намеря занимание.
В момента ми е chill със страхотна музичка и се чувствам добре.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride