- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Тия моменти не ми харесват... Ама все пак си я обичам де![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Шибани vlan-и , шибана quagga , от два дни съм забозила и чета .
Дано след 2 седмици вече имам повече избистрени неща :/
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
всичко ми е като на сън, толкова искам всичко да е наред- добре ми е поне за сега, всичко е открито- няма притеснения, няма драми![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Като пребита съм. Толкова уморена... нямам сили за нищо.
Директно лягам да спя с надеждата, че когато се събудя ще имам поне сили да науча за изходното ми утре, което в интерес на истината ми е доста важно...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ужасно- не мога а го опиша с думи- тъпо, убито- надяващо се на нещо, което знам, че няма как да стане. Знам, че приключва и ще се виждаме адски рядко, привързах се толкова много, а и всички около мен- ужасно много ще липсва на всички ни....![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
доволна от днешните събития, но и адски тъжна ...![]()
Всички пътища водят към теб... !!! <3
http://www.youtube.com/watch?v=9alXdtcIIYY
Издраскан и нахапан от комари![]()
ама беше якоо ^^
НъПъ беше приятно таковаПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Или отново съм се филмирала, или наистина се вижда краят.
Как ми се иска да зависеше от мен.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Весело ми е едно такова, като изключим че се чудя утре да ходя ли на шибанярското състезание по БЕЛ![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
3 неща:
* продължава да ми се повръща от цялата ъъ ПОЗА, която просто ми се набива в погледа!! блах ..
* пука ли ми .. нееееееееее!!!
Няма да е първи, нито последен път ..
* Искам го при мен .. <3
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Адски изморена,днес две контролни по 2часа,после на работа,сега трябва да уча за супер гадното контролно утре и на всичкото отгоре ще сме първа смяна.Отделно тия двамата ме нервят...![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
jghgh, пожелавам ти по-скоро да излезеш от това състояние и да се наслаждаваш максимално на идващото лято
Тъпо ми е. Главата ме боли малко. Излиза ми се обаче няма как да стане... тия дни съм заета. Дано поне за Събота да се организира нещо, че ще издивея иначе...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Как не ми се щеше утре да отсъствам от училище, но няма начин. А как ще стана и идея си нямам, сега ще си легна в 2:30 някъде, утре няма да се учудя ако съм подута.
Не искам да се заричам, но определено това лято се очертава супер яко<3, само да ми мине изпита и да ме оформят и няма смисъл да ходя последните 1-2 седмици![]()
Пък братовчедка ми как ме зарадвааамного я обичам<3
И вече искам да се подстрижа, защото не се понасям с тая гадна коса...
Бахахаха има мн "леки" хора на тоз свят. Искрено се забавлявам с тях !![]()
Иначе ще стане барачката, трябват и някои външни части, ама ще стане пушкаСамо да дойде другата седмица... ще й стопя лагерите
![]()
Още един ден е задраскан от календара![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Много ама много те обичам, писе! Наистина всичко беше приказка, а разказвачът е имал просто други планове за нас двамата. Не знам дали някога ще видиш това, което пиша сега... няма и как да стане може би, но .... наистина съжалявам, че така се получи...това разстояние ни разкъса и двамата. Действах като глупак, правя нещата точно така, както ги правят другите. Вече съм част от другите, не мога да кажа, че съм различен, не и след всичко товаНе знам дали имам сила да остана различен, не виждам вече смисъл. Не искам и да се боря повече. Взаимно се наранихме. Просто както ти казах, всяка приказка има своя край... и може би последната страница трябва да се затоври. ОБИЧАМ ТЕ!!!
хЪх...
Отвратително.
Май направих грешка... и вече съжалявам.
Липсва ми, и съм на път да направя още една и то напълно осъзната.
Как може да съм такова мекотело?
Залягам над учебника по История преди да съм посегнала към телефона.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
restless
пх
хлапе
тъпо
далеч и встрани
...
//в този дух
Малко притеснена. Но ми стана хубаво, че го чух.![]()