- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
става..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
само да дойде петък
само това искам
да го видя
дам
и да си видя подаръците
//намерил ми е ПАНДА ^_______^
и да се позабавляваме по случай абитуриентските на тоя-оня
и да потичам на стадиона най-сетне
life is wonderful. <3
Броя часовете до 19:00 когато ще я видя. Чакам и с нетърпение да се изнижат дните до 10-ти за да изляза в отпуск.
Много много много злеееееееееееееееееееееее :@ писна ми от всичко, нямам желание за нищо, нз какво е т'ва.
Спи ми се. Лягам!
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Плаче ми се ... около мен всички само страдат...незаслужам никои да ми е приател и никой да ме обича....искам да изчезна и повече никой да не ме види ;[ намразете ме и ме забавете...незаслужавам никого....най вече теб..
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Адски изморена,а имам само 1час да си почина и да тръгвам...![]()
Поне се радвам,че се сети за мен.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ооо чудесно,въпреки скорошната раздяла с приятеля ми
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Малко по-добре. Поредното доказателство, че една негова усмивка е достатъчна, за да ми повдигне настроението.
Но обърквацията все още е налице. Не ми харесва това, което предстои. Но явно нямам избор.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
В страхотно настроение,днес се случиха две чудесни неща-взех последната заверка в университета и успях да измъкна ключа от общежитието ^^
Нямам търпение утре пак да си я видя![]()
Пффффффффффффффффф шибано шибано шибано.Искам всичко и всички да изчезнат от живота ми!!
Изморена и за пореден път с главоболие...![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
И малко по малко картинката се избистря и нещата вече не изглеждат толкова черни.
Защо съзнанието ми е толкова податливо на излишни драматизации?![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Оказа се , че имам 7.5 на IELTS , за сметка на това утре съм на училище и на работа , трябва да подкарам най-накрая проклетата quagga , по някое време може да остана време и за любов ;д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Изобщо не съм в кондиция тия дни, супер разсеяна съм и само се дъня.
Оффф бееее ;X ;(
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Гадно ми е, явно всички в живота са няк'ви подмазвачи и лицемери. Пет години на вятъра, бахти.![]()
Не е като да съм абсолютно сама, ама все пак ми е малко кофти.Утре какво ще правя при оная пача също ми е много интересно да разбера.
![]()
Ох, само да мине и утре..
Как се радвам, че се чухме.Ммм... направо бях забравила колко е приятно да се говори с този човек.
![]()
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
добреее нещата вървят добре...само в любовен план малко куцат ама нищо![]()
![]()
![]()
взех си изпита по кормуване
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бивам,но може и по-добре..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Добре.![]()
For you![]()
I miss you...