- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Искам вече нещо да трепне в мен. Искам някой да ме заинтересува.... Явно ще си остана само с искането.
чувствам се... адски влюбена!
да кажем добре.
не бе, заблуждавам се.
изнервена съм, мразя се, мразя го.
постижение е, че му изтрих номера+смси+хронологии..вси чко..това беше..писна ми да се държат с мен като парцал..
е тва е..хората са го казали
'колко и да ходиш по гъза на някой, каквото и да правиш, накрая кур за тебе и тва е.. '![]()
Не мога да разбера къде се намирам във всеки смисъл на израза.
Коленете са ми сини, цял ден съм на две вафли, самотно ми е и се чувствам като досадна мрънкаща жена, която има нужда някой да я гушне(или нещо такова...) ,за да млъкне и да спре да досажда на света със себе си.
Защото реално на никого не му дреме. : ))
Брат много ме забавляват някои съфорумци, голямо смеене падна днесАй да дава Господ и друг път така
![]()
Лягам да спя, но преди това, най-хубвото нещо на света![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Тъжно ми е,предполагам,че повече няма да се видим никога...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Като употребена носна кърпичка, сдъфкана и изплюта...
"You were deceived"
В добро настроение съм, защото съм ангажирана и обнадеждена. Но косата ми не е в добър вид и ме е размързяло, а имам уроци. Правя опити да се вдъхновя и да си науча тея глупости, но намразих предмета заради глупавата учителка. Ужас...толкова я мразя и самата нея. Поне да имах желание напук да й покажа, че мога, а то и т'ва не става. Ебатииииииии..искам ваканция!
ooоооо лягам да спя
след най-якия телефонен разговор.
и се чувствам прекрасно.
не очаквах нещо такова особено след нещата които се случиха преди около месец
но... :]
чувствам се щастлива
Спи ми се вече ама мисля първо да изгледам някой филм.
Едни съседи се веселят нещо и са надули яко сръбско, чак алармите на колите се включиха![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
не съм сигурен.. не знам.. някво ми е мноо объркано...
а иначе съм ядосан изключително много заради тия тъпаци от играта... как ше ме баннат, да ги ева... че въвлекли и я приятел, щото си мислят, че сме мултаци...
Изобщо не се наспах, но затова пък ми е весело. От снощи нямам крака, 4-5 пъти до Царевец и после 3 часа на една пейка пред къщата на Емилиян Станев, беше някакво нереално- все едно съм в някакъв друг свят- и най- вече тихо, спокойно, приятно![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Уаааа добро утро народе. As usual кафе цигара - *доволно*.
"Телефона на абоната е изключен или извън обхват " -![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Излежавах се чак до сега.
Сега ще се помотая малко тук, ще си изпратя сестрата и яко залягам над учебниците, че не знам нищо, а от тези изпитвания ми зависят годишните оценки.
Как може да съм толкова разпусната?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ох олекна ми ! Иначе като гледам и днес ще си скучая.
Иии да още съвсем малко... НЕ мога да чакам повечеС всеки изминал ден, това чувство се засилва и засилва...
Едно никакво ми е,трябва да уча и да ходя на работа,а нямам желание за абс нищо..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Като шибан антисоциал.
Имам чувството че никога нищо няма да постигна в живота си.
На всичкото отгоре не ми се поема инициатива... искам само да спя, спя, спя, а ако може изобщо да не с есъбудя.
Сериозно - защо живея, като максимум 1-2-3 пъти съм се чувствала истински щастлива?
Писна ми от шибани трудности и тъпа позитивна философия на "бореца", който трябвало да се избори. Кур. Просто искам да си тръгна и т'ва е - спрете земята, че искам да сляза.
Писна ми да се боря и някви такива. Искам щастие наготово. За всичките лайна в живота ми все трябва да го заслужавам поне малко.
Баси, и аз не знам как стигнах дотук.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Защо ядох толкова много черешиТежко ми е
Ух и ми се спииии май ще легна да подремна и без друго нямам какво да правя.
![]()
Сладкишът ми има възможно най-нещастната глазура на света.![]()
Първоначално написано от NambyPamby
Това само на мен ли ми звучи мръснишки ?![]()
По темата - отказах се от спането... Хардстайла си дрънчи, цигарата си гори и кафенцето горчи ! Обичам ги тия следобеди *доволно*
Маалко скучноват ден, но с плановете за седмицата ми се оправя настроението.Намерих си някакво списание, което досега не бях чувала и се нагледах на доста красиви снимки с макрофотография. Сега просто се чудя колко кафе точно мога да погълна преди да ми се завие свят. :P
Умирам от глад![]()
Преди два часа го изпратих да вземе нещо за ядене, а той още не се е прибрал! Вече започвам да се ядосвам...
И спря да се върти за миг земята..
Не издържав вече...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Бахти ташака , честно . Да съм на 19 години и да правя грешките от преди 5 , думи нямам . Ебахти глупака съм .