- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Чувствам се изпълнена с огромното нежелание да правя каквото и да е било.![]()
Отвратително,мисля че пак няма да мога да заспя...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Изпокриха се на най-интересната част.. язък![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
СМЕШКИИИИ такиваа ..
НЕ КРАДЕТЕ НИКОВЕ УЕЕЕ ..![]()
ии тука стана яко пастееет ..![]()
п.п.
ух .. обичам го т'ва море и най вече 2ма специални за мен човека живеещи там ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Колко е яко чувството, когато си мислиш, че имаш само една цигара, а после осъзнаеш, че имаш цели 2![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
и след мен потоп ? май да..![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Това момиче просто ще го пребия от бой. Още утре - на рождения й ден! Как може да прави такова нещо? Егати безмозъчното същество.
Ако аз не мога да я вкарам в правия път, ще й намеря специалист, ама няма да я остава така. Ужас...
И тоя от два дни ник'ъв никъде го няма. Лайно.
Главата ми гръмна от решаване на задачи и ако утре се издъня на класната работа се отказвам от ученето.
Яде ми се сладко, а не разполагам с нищо.
Нещо съм нервна, бе...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
лятна
твърде лятна
или пък точно лятна))
но това е от настъпващата нощ, през деня го има напрежението, да.
Искам да оценя това, което имам.
Искам да не се афектирам от посредствеността и глупостта.
Искам да се чувствам свободна.
Искам да спре да ме мързи.
Искам да открия разни нови неща.
Искам да следвам мечтата си.
Искам да науча всички тия глупости, да ме изпитат и да се свършва.
Искам да спра да параноясвам.
Искам да нямам нужда да спя. Сънят е губене на време.
Ся да спя ли...или още не...?
Брях,брях
за сега ми е мннннн хубаво следмалко ще напиша какк съм; :P ;<3
...
![]()
![]()
тъпиия ви форум си оставааа таъп глупацииии!!!!!
изтрите ми профила ч щте ви съсипя всимки теми после идиоти!!
чаоо
...
Никака,цяла нощ не съм спалаили по-точно не можах,а като знам каквъд дълъг ден ще е просто ми става още по-зле...
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Уморена, искам една топла прегръдка, но няма.![]()
Тъжна, много тъжна. Половинката ми замина в командировка за 5 дни и за първи път от 2 години оставам сама. Не знам как ще заспя довечера сама в това голямо легло. Знам че изглежда лигаво, но откакто живеем заедно не съм оставала сама ... А на всичкото отгоре днес имам изпит и в четвъртък пак![]()
![]()
![]()
хлътнала като гъз
но пак виждам гората, а не дърветата
мисля си за потенциалните проблеми без дори да е стартирала никаква връзка, то не е и сигурно, че отстрещната страна е със същите чувства и те така.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
пиян се чувствам
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Идеааално. От дълго време не се бях наспивала така![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Сутрешна загрявка, кафе и нещо да се пафка...![]()
ох да минават по -бързо вечее ..![]()
в ръцете ти е най - добре ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Злемного зле мина 1вия и най-труден изпит.и сегатрябвада уча, но мотвацията ми е съсипана
![]()
Кризата премина... май.
Не знам как да се чувствам след снощи. И защо днес нищо не се случва?
Писна ми от цялата тази ситуация.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Имам толкова много неща за вършене, че се чудя от кое да започна, а същевременно с това не искам да се занимавам с нищо.![]()
Пак заваля... и това е ужасно. Трябва да излизам да търся подарък, а е повече от отвратително да обикаляш от магазин на магазин в такъв дъжд.
Сега ще си хвърля едно душче и... ще се наложи да си изправям косата. Щях да съм много щастлива ако това не ми отнемаше толкова много време.
О, да, ученето днес май ще отпадне, което никак не е добре.
Напоследък не спирам да мрънкам... Ужас!
Пък ми се искаше да гледам и един филм, който изглежда толкова интересен и в мой стил <33
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Последен ден за преговор,преди изпита утре...малко скучно ;x
Поне утре ще си я видя отново,това е единствената мисъл която ме кара да си държа очите отворени все още![]()
![]()
'Cause I'm T.N.T. ! I'm DYNIMATIE !!!!!![]()
![]()
Добре ми е ;д