- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
утре теорията на държавния и арееееееееееее цяло лято бирички
иначе малко тъжничко...
madafaka
Бавно,но славно живота ми почна да се нарежда![]()
>>DjBelev<<
Офф.. чувствам се ужасно, същевременно всичко ми е толкова объркано, но и толкова ясно..
Искам да си поговоря с някой, някой непознат, който ще ми даде мнение, ще ме посъветва или просто ще ме успокои.Ако на някой му се слуша може да ми пише, просто да си поговорим.. : )
чакам вечерят ! умирам от глад ;х
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Сравнително добре, изпълнена с енергия за живот и приключения.. но без него! Все още не мога да преживея раздялата....![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Зле,мега изморена,чак не си усещам краката..и отделно ми е много тъжно..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Спирам да се съобразявам.
Спирам да се държа логично.
Спирам да правя компромиси.
Спирам да проявявам търпение.
Спирам да пренебрегвам себе си.
Спирам да бъда идеална.
Вместо това ще се държа тъпо, нелогично, няма да се съобразявам и за първи път от много време ще се държа като за годините си, а не като по-възрастният в семейството. Толкова пожертвах(за което сама съм си виновна) и накрая да се държат с мен по толкова абсурден начин... аре, нЕма нужда.
Зле! Искам да се изнеса, искам да бъда сама.. никой да не ме вижда, да не ме чува, да не ме търси. Писна ми някой да ме следи и да ми казва какво да правя, защото така било правилно. Писна ми от проблемите вкъщи искам да отида на край света да съм сред хора които не ме познават и най-вече да съм далеч от всички тук. Искам да бъда сама поне за малко подяволите!![]()
М'да, рожденния ден мина доволно. Много подаръци, много торта, много смях... ^^
Обаче не ми остана никакво време за учене (както и се предполагаше). Успях да направя само примерния тест иии... дано поне половината въпроси утре да са от него, че иначе ще ми тресне лебед.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
нещо ми бучи отвънка и ми смущава среднощния пуф-паф и тотално не знам какво се случва
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Очакват ме тежки дни ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
От 15 годишен съм изключил опцията чувстване..
Тея дни отивам до зоологическата градина, писна ми от хора, искам да видя малко животинчета.
Тва е.
Само че подмини клетката с маймуните,да не ти навяват спомени за хората..Първоначално написано от xBadxApple
Те пък не псуват,така че може и да минеш.. хаха
от 10 мнения вече съм убеден, че хроничния е пълен фейл.
Утре специално ще се логна сутрин, за да се насладя на творбите му.
Думата "логвам" е неуместна в изреченията ти,ти никога не се логваш поради простата причина че си нон-стоп във форума..Първоначално написано от w0sh
![]()
Пфффф ужас мн грубо ме събудиха... ужасно кисел съм в момента![]()
И май ще ме занимава да го бъркаме тия бетон сега, аааааа не не... не мога да правя такива неща толкова рано сутрин.. ИСКАМ ДА СПЯ...
Стискам ти палци ... <3
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Имам чувството, че е събота.Болна съм и мрънкам.![]()
Абс никак.Безразлично ми е вече..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ЩАСТЛИВА СЪЪЪЪЪЪЪМ ЩАСТЛИВАААААААААААААААААА АААААААААААААА СЪЪЪМ![]()
![]()
![]()
Не съм била така от месеци !!!! Най-накрая знам какво ще правя с живота сиииии !!!
![]()
![]()
![]()
доволнаслед 2 часа съм на изпит и се надявам на висок резултат
а вчера най- сладката 3ка
От 36 човека- 35 скъсани и после на тези с повече верни отговори 3ки по милост
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
треперят ми ръцете, отново и трябва да пиша есе...
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Зле, болна съм, не можах да се явя на изпит :О
Обичам лятната сесия- кисна си в нас, браузвам форумите, мисля си, че уча и съм асоциален.
Около месец- пък навън жегите.