- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Супер,беше супер яката вечер и ден коктейли,сладоледи ммммм![]()
Сега за пореден път съм изумена от него,не знам изобщо как ги мисли нещата...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
За пръв път, от както се помня, разбирам какво значи да плачеш от смях.
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Батеееее направих грешката да заспя в 8 часа и сега няма да мигна цяла нощ... Много кофти ;д
Обичам да слушам гласа й![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Тъжна съм Ноле падна на полуфинал![]()
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Скучно ми е и ми се спи ... Изцяло днес беше гаден ден![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Толкова ядосана и обидена от държанието му.Искам да си легна и да спя,но има прекалено многго неща в главата ми..![]()
Ох, да.Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Не мога да заспя и това е...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Добро утро
Пак не успях да се наспя като хората, а вчера бях скапана направо.
След малко излизам, че имам малко работа, а следобяда съм си го запазила за зоопаркаВремето навън е чудесно и е само за разходки
Леле откога ги чакам тия слънчеви дниии![]()
![]()
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Преди малко станах,разсъбуждам се и....трябва да хвана да уча по физика,че сесията започва във вторник,а аз още не съм пипал ;x
А на вън е такова прекрасно време![]()
За сега съм добре, макар че не можах да спя.Радвам се, че отиваме при баба ми. 30 градуса е, ще се пека в градината цял ден =)
Ходих да карам малко добре беше ;д са ше го мисля к'во да правя Оо
Чудничко.Времето е прекрасно за разлика от вчера.
Напоследък всеки ми разваля настроението в най-неподходящия момент и ако този път някой се опита, ще го убия с голи ръце.![]()
![]()
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Чувствам се...
Не мога да го опиша..
Обаче определено е отрицателно ...
Днес няма да излизам
Ще гледам филми вкъщи с цел да си покача настроението
И ще ям.Мноого
Първоначално написано от galet0
Като ми е сайдерско предпочитам да излизам вънка, да се разсейвам. Все пак различни предпочитания, всеки си има начини за преодоляване на такива състояния...
По темата - скука братче, а к'во ще правя още цял ден не ми се мисли...
Още две седмици до книжката, че изтръпвам видя ли катаджии![]()
Спала съм подобно на мече 16 часа, на всичкото отгоре през цялото време сънувах от брутални по-брутални кошмари. Имам намерение да си взема душ и да изляза, че другата седмица отново съм обречена да вися в нас и да уча.
Айдееееее Българи Юнаци.. Поне на волейбол ни бива ! Жалко,че трябва да бием Япония... много симптична държава и като цяло нация.![]()
Всичко ми е толкова безразлично, че...
И пак ме забрави, отказвам се вече.
Обичам те.
Адски ми е тъжно и умряло.![]()
![]()
защо е такъв... Виждам,че му пука,но вече няма смисъл..![]()
+1 точно същото и при мен !!! забравена се чувствам...Първоначално написано от Giosterica
Топли са ми устнитеее, мръсни са ми мислитеее...![]()
Чалгата ме тресе яко![]()
Днеска беше супер. В зоо-то имаше страшно много хора и беше егати жегата, но въпреки всичко ми хареса
Сега трябва да измисля утре какво да правя. Имам да уча за 9-ти, обаче хич не ми се отваря... Само се чудя кво друго занимание да си намеря
btw имам си ново котенцеМъжко, черно-бяло и се казва Арес (Ари на галено) :P
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Чувствам се странно днес.
Сякаш попих много добра информация,полезна за мен като цяло.![]()
Знаех си. То просто беше ясно, че щом деня започна добре задължително ще завърши зле.
Не ми трябваше да го виждам. Дори не знам защо ме подмина. Хвана си приятелка и вече станахме непознати. Ок...
Тоя пък не трябваше да ми пише... и да търси вниманието ми като цяло - така става още по-зле.
Не мога да повярвам, че и двете ми вързаха тенекия. Когато са сами ми подпалват телефона, ама намерят ли си някоя дружка, с която да шават наляво-надясно и забравят за всичко. Майната им...
Чувствам се ужасно... дори физически. Някак хипер уморено, отпаднало и ми се спи при положение, че съм спала около 10 часа.
Яде ми се сладко...
Страшно пусто ми е, тъжно, хладно... Спомням си разни неща, които не трябва, имам нужда от хората, които ги няма. Той ми липсва... но постъпи повече от гадно... не трябва да се пречупвам. Просто ми трябва малко сила...
For you![]()
I miss you...
добре ми е сега се пробвам да разбера една смешка ама уви![]()