- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вашето мнение
Преди малко правих секс с гаджето и той уж свърши в презерватива,но усетих някаква разлика и когато си го извади презерватива скъсан.Явно е свършил в мен.Обаче за мое изненадата не съм толкоз притеснена колкото него и мисълта ми е понеже не съм в овулация % да забременея е по-малък нали?Няма такъв бърз тест чрез койтои да разбера дали съм или не съм ,защото тоя Ескапел ама въобще не ми се пие,че ще ми разбърка сигурно всички хормони.Но в крайна сметка май ще се наложи ако няма такъм "скоростен" тест.Ескапела беше до 72 часа след акта нали?
И никога повече Дюрекс!
Fashion and Styling
Дори за кръвна проба са необходими 10-на дни след евентуалното зачеване. Бърз тест няма. Опитай се да си сметнеш овулацията.
PS: Никога не съм късал Durex. Белята се получава при неправилно поставен (прещипан) презерватив.
Ми уж смятам ,но не знам колко може да и се доверя.Все пак си има голяма вероятност да съм .... ,нищо че веднага станах и взех душ.Обаче тоя Ескапел нещо не ми се пие тва не са бонбони все пак ,обаче ще се наложи понеже не ми се става майка на 16-17
Fashion and Styling
Иначе не правиш нищо и след 10-на дни тест.
То тогава ще е лошо ако съм забременяла.А за Дюрекса си беше сложен добре.
Fashion and Styling
Пий Ескапел и тва е...Иначе риск винаги има ,а после ще е късно![]()
Найстина ако не си сугурна че не си в овулация,пии ескапел,въпреки че хапчето е ,,бомба натъпкана с хормони,, и съм твърдо против него,но когато е станала беля се налага да се изпие.И ако искаш дай да ти сметнем овулацията,ако не можеш сама.Първоначално написано от Devil69
добре пък се скъсал.. как става тва.. дюрекс не сме късалии..
Ескапела му е майката,Стела!Иначе евала,за сефте някоя да пусне толкоз смислена тема дето да не вика помощ,извади си го без да свърши бременна ли съм?И си ебати пичката някаква спокойна и хладнокръвна такава!
Вива канари...!!
точно дюрекс съм късал няколко пъти, а не е като да не знам как се слагат...Първоначално написано от Slynchiicee
ескапел и това е
Ще я видим колко е хладнокръвна,ако се случи хапчето да не подейства.Първоначално написано от KokoDjambo
Не го пожелавам,де.Взимай хапчето и следващия път по-предпазливо!![]()
По принцип по време на овулация се отделя зряла яйцеклетка,готова за оплождане(затова е от значение дали си била в овулация).
Зряла айцеклетка +сперматозоид=бебе
При теб има сперматозоид,но няма зряла яйцеклетка(въпреки ,че и това не е съвсем сигурно)
Сама си прави изводите какво е възможно и какво не.За твое успокоение изпий Ескапел.По-добре едно хапче,отколкото едно бебе.
Повярвай,хапчето няма да навреди на организмът ти толкова,колкото психическото и физическо страдание ,което ще ти нанесе аборта.
Би трябвало да знаеш колко дни ти е месечния цикъл, оттам смяташ дали си била в овулация и ако си била бягаш за Ескапел. Ако не си, пиеш една студена вода и следващия път залагаш на други презервативи.![]()
Welcome to the Jungle...
За първи път НЯМА да се издразня на такава тема-и то просто заради авторката.Ами пий Ескапел-в твоя случай е по-наложително отколкото при другите шматки.които го гълтат,все едно са пристрастени .Хайде и успех !
Дата на последна редовна менструация и продължителност на месечния цикъл кажи.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
23.01 - 28.01 включително.Иначе като цяло си ми е редовен иде ми като по часовник.Първоначално написано от kalpazanka
Fashion and Styling
В такъв случай на 5-ти,6-ти и 7-ми Февруари си в овулация.Първоначално написано от Stela94
А продължителност на МЦ?
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Ми около 21-23 всеки месец ми идва така ,че 30-тина дена.
Fashion and Styling
Овулацията ти е на 16-ти ден от МЦ. Сметни си рисковите дни от 21/22 и 23-ти.
Според мен няма нужда от ескапел.
Едит- според бърза сметка от седми нататък си в овулация. Вземи си календарчето и преброй дните на МЦ по него. И два дни са от значение.
Първоначално написано от winterfresh4o
Не бързай ,сигурно чака второ и може заедно със Stela94 да се запознаят в родилното...
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Еми колкото да не ми се искаше изпих хапчето - застраховка един вид.Още следобед щях да го взема,но в крайна сметка майка ми каза да я изчакам да се прибере.Дори тя ми го донесе и по думите и че бебе не става лесно все пак вероятност има нищо ,че не съм в овулация.Дръпна ми една лекция по безопасен секс,но сега очаквам цикъла след няколко дена.Предполагам,че и дата ще ми се измести и дано си ми остане поне редовен.
Та благодаря на всички за мненията и на никого не пожелавам подобно нещо .Вече ще си имам две наум за презервативите и мисля да ги сменя на Спортекс.Дано вече нямам подобни гафове.
Fashion and Styling