.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Град
    Пловдив

Вашето мнение

Преди малко правих секс с гаджето и той уж свърши в презерватива,но усетих някаква разлика и когато си го извади презерватива скъсан.Явно е свършил в мен.Обаче за мое изненадата не съм толкоз притеснена колкото него и мисълта ми е понеже не съм в овулация % да забременея е по-малък нали?Няма такъв бърз тест чрез койтои да разбера дали съм или не съм ,защото тоя Ескапел ама въобще не ми се пие,че ще ми разбърка сигурно всички хормони.Но в крайна сметка май ще се наложи ако няма такъм "скоростен" тест.Ескапела беше до 72 часа след акта нали?
    И никога повече Дюрекс!
    Fashion and Styling

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Дори за кръвна проба са необходими 10-на дни след евентуалното зачеване. Бърз тест няма. Опитай се да си сметнеш овулацията.

PS: Никога не съм късал Durex. Белята се получава при неправилно поставен (прещипан) презерватив.

Град
    Пловдив
    Ми уж смятам ,но не знам колко може да и се доверя.Все пак си има голяма вероятност да съм .... ,нищо че веднага станах и взех душ.Обаче тоя Ескапел нещо не ми се пие тва не са бонбони все пак ,обаче ще се наложи понеже не ми се става майка на 16-17
    Fashion and Styling

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Иначе не правиш нищо и след 10-на дни тест.

Град
    Пловдив
    То тогава ще е лошо ако съм забременяла.А за Дюрекса си беше сложен добре.
    Fashion and Styling

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Пий Ескапел и тва е...Иначе риск винаги има ,а после ще е късно

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от Devil69
    Пий Ескапел и тва е...Иначе риск винаги има ,а после ще е късно
    Найстина ако не си сугурна че не си в овулация,пии ескапел,въпреки че хапчето е ,,бомба натъпкана с хормони,, и съм твърдо против него,но когато е станала беля се налага да се изпие.И ако искаш дай да ти сметнем овулацията,ако не можеш сама.

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    добре пък се скъсал.. как става тва.. дюрекс не сме късалии..

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Ескапела му е майката,Стела!Иначе евала,за сефте някоя да пусне толкоз смислена тема дето да не вика помощ,извади си го без да свърши бременна ли съм?И си ебати пичката някаква спокойна и хладнокръвна такава!
    Вива канари...!!

Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    добре пък се скъсал.. как става тва.. дюрекс не сме късалии..
    точно дюрекс съм късал няколко пъти, а не е като да не знам как се слагат...

ескапел и това е

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Най-добре взимай Ескапела!
    По-добре хапчето,вместо после психически и физически травми
    Дюрекс ,до колкото зная са от най-здравите презервативи.
    По-качествени едва ли би намерила.Другаде някъде е грешката,но това сега не е важно.И моля те не казвай,че си на 16?

Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo
    Ескапела му е майката,Стела!Иначе евала,за сефте някоя да пусне толкоз смислена тема дето да не вика помощ,извади си го без да свърши бременна ли съм?И си ебати пичката някаква спокойна и хладнокръвна такава!
    Ще я видим колко е хладнокръвна,ако се случи хапчето да не подейства.
    Не го пожелавам,де.Взимай хапчето и следващия път по-предпазливо!

По принцип по време на овулация се отделя зряла яйцеклетка,готова за оплождане(затова е от значение дали си била в овулация).
    Зряла айцеклетка +сперматозоид=бебе
    При теб има сперматозоид,но няма зряла яйцеклетка(въпреки ,че и това не е съвсем сигурно)
    Сама си прави изводите какво е възможно и какво не.За твое успокоение изпий Ескапел.По-добре едно хапче,отколкото едно бебе.
    Повярвай,хапчето няма да навреди на организмът ти толкова,колкото психическото и физическо страдание ,което ще ти нанесе аборта.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Би трябвало да знаеш колко дни ти е месечния цикъл, оттам смяташ дали си била в овулация и ако си била бягаш за Ескапел. Ако не си, пиеш една студена вода и следващия път залагаш на други презервативи.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    За първи път НЯМА да се издразня на такава тема-и то просто заради авторката.Ами пий Ескапел-в твоя случай е по-наложително отколкото при другите шматки.които го гълтат,все едно са пристрастени .Хайде и успех !
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Дата на последна редовна менструация и продължителност на месечния цикъл кажи.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    23.01 - 28.01 включително.Иначе като цяло си ми е редовен иде ми като по часовник.
    Fashion and Styling

Цитирай Първоначално написано от Stela94
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    23.01 - 28.01 включително.Иначе като цяло си ми е редовен иде ми като по часовник.
    В такъв случай на 5-ти,6-ти и 7-ми Февруари си в овулация.

Град
    пространството на Дисе
    А продължителност на МЦ?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    Пловдив
    Ми около 21-23 всеки месец ми идва така ,че 30-тина дена.
    Fashion and Styling

Град
    пространството на Дисе
    Овулацията ти е на 16-ти ден от МЦ. Сметни си рисковите дни от 21/22 и 23-ти.

Според мен няма нужда от ескапел.

Едит- според бърза сметка от седми нататък си в овулация. Вземи си календарчето и преброй дните на МЦ по него. И два дни са от значение.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    бе аз познавам 16 годишна майка не се притеснявай шъ тъ запозная
    Не бързай ,сигурно чака второ и може заедно със Stela94 да се запознаят в родилното...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Град
    Хасково
    Лично според мен пии едно хапче най-добре

Град
    Пловдив
    Еми колкото да не ми се искаше изпих хапчето - застраховка един вид.Още следобед щях да го взема,но в крайна сметка майка ми каза да я изчакам да се прибере.Дори тя ми го донесе и по думите и че бебе не става лесно все пак вероятност има нищо ,че не съм в овулация.Дръпна ми една лекция по безопасен секс,но сега очаквам цикъла след няколко дена.Предполагам,че и дата ще ми се измести и дано си ми остане поне редовен.
    Та благодаря на всички за мненията и на никого не пожелавам подобно нещо .Вече ще си имам две наум за презервативите и мисля да ги сменя на Спортекс.Дано вече нямам подобни гафове.
    Fashion and Styling

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Дано всичко е наред.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си