- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за правене на плитки =d
Здравейтеот много време се чудя как се правят ето такива плитки:
Някой? Помощ?![]()
• God is a D J •
^ Точно!
Ако си с етажи, трябва да го правиш на мокра коса, за да не се разхвърчат краища.
aми тези незнам.. мойте плитки са две и са обикновенни :P![]()
ами ти явно ходиш всеки ден с плитки и то обикновени (аре ся няма нищо лошо нали всеки с вкуса си), ама нали се определяш като най-харесването момиче в даскало ала-бала.. пък всеки ден с плитки и никва друга алтернатива на прическа.. не се заяждам, ама момчета НЕ харесват еднообразието , та така че незнам как си най-харесваното момиче в училище.. аре стига толкова от менПървоначално написано от xxKiFlAxx
Да не кажете, че тука сега съм тръгнала да се заяждам- НЕ е така не съм в този сайт да се заяждам с другите.. ама всяко мнение на ххKiFlAxx поражда убийствен смях у мен (надявам се не само на мен са ми смешните коментарите й)
![]()
Кифличкее скъпа нищо лично, ама 5 минути съм се смяла като идиот на коментарите ти (не само в тази тема)![]()
![]()
ПТ: И аз мислех да пускам в скоро време такава тема, че нещо обикновената плитка не ми харесва как ми седи и търсех неещоо по различно..![]()
Виж какво---->под мен си !Първоначално написано от bibss
за да ми пишеш така!!!
И ако искаш да знаеш плитките ми ходят много .. и никое момче не ми е казвало нищо досега
има хора които имат мои снимки и може да потвърдят!!
Виж какво---->под мен си !Първоначално написано от bibss
за да ми пишеш така!!!
И коментарите ми НЕ са смешни!
И ако искаш да знаеш плитките ми ходят много .. и никое момче не ми е казвало нищо досега
има хора които имат мои снимки и може да потвърдят!!
айде
Добре, аз няма да се заяждамПървоначално написано от xxKiFlAxx
Знам, под теб сме всички. Но кажи ми ЗАЩО ПИШЕШ МНЕНИЕ, КАТО НЯМАШ КАКВО ДА КАЖЕШ ПО ТЕМАТА? На никой не му пука за теб, как си ходела. Или пишеш , ако знаеш нещо или си мълчиш.
![]()
![]()
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Първоначално написано от cherrygloss
ПТ. Благодаря ви много! Точно се чудех кфа различма прическа да си направя днес :P :]
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥