.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Фен Аватара на shupishup
    Град
    sofia

Въпрос за правене на плитки =d

Здравейте от много време се чудя как се правят ето такива плитки:

Някой? Помощ?

^ Точно!

Ако си с етажи, трябва да го правиш на мокра коса, за да не се разхвърчат краища.

Фен Аватара на shupishup
    Град
    sofia
    Много ви благодаря

Guest
    aми тези незнам.. мойте плитки са две и са обикновенни :P

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    ами ти явно ходиш всеки ден с плитки и то обикновени (аре ся няма нищо лошо нали всеки с вкуса си), ама нали се определяш като най-харесването момиче в даскало ала-бала.. пък всеки ден с плитки и никва друга алтернатива на прическа.. не се заяждам, ама момчета НЕ харесват еднообразието , та така че незнам как си най-харесваното момиче в училище.. аре стига толкова от мен

Да не кажете, че тука сега съм тръгнала да се заяждам- НЕ е така не съм в този сайт да се заяждам с другите.. ама всяко мнение на ххKiFlAxx поражда убийствен смях у мен (надявам се не само на мен са ми смешните коментарите й )
    Кифличкее скъпа нищо лично, ама 5 минути съм се смяла като идиот на коментарите ти (не само в тази тема)

ПТ: И аз мислех да пускам в скоро време такава тема, че нещо обикновената плитка не ми харесва как ми седи и търсех неещоо по различно..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bibss
    ами ти явно ходиш всеки ден с плитки и то обикновени (аре ся няма нищо лошо нали всеки с вкуса си), ама нали се определяш като най-харесването момиче в даскало ала-бала.. пък всеки ден с плитки и никва друга алтернатива на прическа.. не се заяждам, ама момчета НЕ харесват еднообразието , та така че незнам как си най-харесваното момиче в училище.. аре стига толкова от мен

Да не кажете, че тука сега съм тръгнала да се заяждам- НЕ е така не съм в този сайт да се заяждам с другите.. ама всяко мнение на ххKiFlAxx поражда убийствен смях у мен (надявам се не само на мен са ми смешните коментарите й )
    Кифличкее скъпа нищо лично, ама 5 минути съм се смяла като идиот на коментарите ти (не само в тази тема)

ПТ: И аз мислех да пускам в скоро време такава тема, че нещо обикновената плитка не ми харесва как ми седи и търсех неещоо по различно..
    Виж какво---->под мен си !
    за да ми пишеш така!!!

И ако искаш да знаеш плитките ми ходят много .. и никое момче не ми е казвало нищо досега
    има хора които имат мои снимки и може да потвърдят!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bibss

Виж какво---->под мен си !
    за да ми пишеш така!!!
    И коментарите ми НЕ са смешни!

И ако искаш да знаеш плитките ми ходят много .. и никое момче не ми е казвало нищо досега
    има хора които имат мои снимки и може да потвърдят!!
    айде

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Добре, аз няма да се заяждам Знам, под теб сме всички. Но кажи ми ЗАЩО ПИШЕШ МНЕНИЕ, КАТО НЯМАШ КАКВО ДА КАЖЕШ ПО ТЕМАТА? На никой не му пука за теб, как си ходела. Или пишеш , ако знаеш нещо или си мълчиш.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Град
    In your sick brain.. :)
    Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Добре, аз няма да се заяждам Знам, под теб сме всички. Но кажи ми ЗАЩО ПИШЕШ МНЕНИЕ, КАТО НЯМАШ КАКВО ДА КАЖЕШ ПО ТЕМАТА? На никой не му пука за теб, как си ходела. Или пишеш , ако знаеш нещо или си мълчиш.

ПТ. Благодаря ви много! Точно се чудех кфа различма прическа да си направя днес :P :]
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си