.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Скъп или евтин телефон?

Какъв телефон предпочитате да имате? евтин телефон с полифонични мелодии,календар и една единстевна игра,като този - http://ado-marketing.blogspot.com/20...-sgh-c130.html който няма да съжалявате,че сте го счупили или скъп телефон - такъв който,ако го счупете ще получите инфаркт

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    На мен не ми трябва скъп телефон.
    Стига ми да имам възможност да набирам номера и това е.
    Защо да се хвърлям с стотачки за допълнителни екстри.
    Гледам сега малките деца 10-13 години имат телефони,
    който са заплатата само не единият им родител.
    Като го затрият какво правим? Всичко на вятъра ...

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    И моля ти се, оправи си линковете,
    мисля, че достатъчно разтегнаха страницата

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    зависи много от това за какво ше го ползваш
    htc desire hd или некво vertu и 2та телефона са скъпи, ама втория от към функции е пълна 0
    то густо, то пусто

Телефона трябва да струва поне 6000 марки!
    ...

Град
    София
    Евтин...Нито ми трябват Мп3ки,нито камера-фотоапарат си имам.

Град
    Blondeland
    Евтин !!
    Миналото лято ми откраднаха телефон за 800лв. , а преди два месеца някъде си счупих следващия , който е на не по-малка цена. Сега съм със Сони Ериксон за 100 и нещо, и ми е добре. Няма кой знае какви опции , но и не ми трябват вече. Както казаха преди мен, мп3 си имам, имам си и камера .
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен Аватара на machoka
    Аз съм бедняче и не мога да си позволя скъп телефон

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз например не мога да си представя да имам телефон който не може да отваря excell, word, pdf документи Страшно много ползвам точно тея неща
    n00bs

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    Аз например не мога да си представя да имам телефон който не може да отваря excell, word, pdf документи Страшно много ползвам точно тея неща
    Хаха, да - по време на сесия и на мен тия екстри са ми крайно необходими , но пък едно хендсфри ще свърши същата работа
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Хаха, да - по време на сесия и на мен тия екстри са ми крайно необходими , но пък едно хендсфри ще свърши същата работа
    С хендсфъри при момчетата с къси коси е невъзможно да препишеш..докато с телефона 6 се изкарват

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Хич не ми е ясно как става това преписване с хендфрии. Изпитите ви не обхващат ли всички раздели и да не са мотамо по учебника/скрипта. Не ви ли искат и мислене?

John's Phone
    You can't access the internet. And it doesn't have a camera or games you can play.

In fact, this new mobile phone doesn't even let you send text messages.

The designers of 'John's Phone' have created a device that has only one function: it lets you make calls.

Hailed as the world's simplest phone, it is designed to be a tongue-in-cheek 'basic backlash' by targeting users who do not want the flashy features of next-generation models.

Е това сакам си купя

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ^чак пък толкова...
    то густо, то пусто

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката

най мафиотския телефон евър
    то густо, то пусто

С мелодия "фенки, фенки" на композитор

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Няма скъпи телефони, всичките са евтини. Скъпите се наричат смартфони/джобни компютри/PDA.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от slicky
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    С хендсфъри при момчетата с къси коси е невъзможно да препишеш..докато с телефона 6 се изкарват
    Не това хендсфри , което ти си мислиш
    http://c1958862.cdn.cloudfiles.racks..._2_644x461.jpg

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Хич не ми е ясно как става това преписване с хендфрии. Изпитите ви не обхващат ли всички раздели и да не са мотамо по учебника/скрипта. Не ви ли искат и мислене?
    Някои преподаватели си искат всичко да е буква по буква от учебниците. Плюс това, като има конспект, знаеш къде да търсиш и какво
    А за мисленето - айде сега

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    По-лесно ми се вижда да седнеш и да си научиш. Дали ще те хванат, дали някой от квесторите няма да се сети да включи синия зъб и да търси активни устройства в залата... Не си струва нервите и притесненията. А и удовлетворението, че си свършил нещо със собствени усилия и си показал възможности, не е за изпускане.
    Да ме извинявате, но не мисля, че след като си вземете изпита, ще седнете да попълвате пропуските и белите полета. За какво ви е една гола диплома, като не можете да свършите нищо?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
    Типично мнение...

ама после защо претенциите не отговаряли на реалността.
    Не е така Знам накъде биеш , обаче не си напълно прав.
    Не знам студент ли си, но всички, които са ще ти кажат, че и да си спукаш гъза от четене, винаги ще се намери въпрос, който да ти прецака работата. Не може (примерно) да имаш конспект от 140 въпроса, който трява да научиш в рамките на 3 дена - не става. И ако се бориш за висок успех, "най-основното" няма да ти стигне до никъде ... Много е субективна цялата история ...
    Ииии , като се казва: " ти си учи, ама си ги имай за всеки случай"

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Възниква въпроса- защо чакаш последния момент, за да научиш 140 теми?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Blondeland
    Хаха, сега и да тръгна да ви се обяснявам - ефект май няма да има, ама поне малко, че леко ме нападнахте
    Моята специалност е такава, че сега - 3ти курс, целия семестър нямахме абсолютно никаква теория - всичко бе практика, практика и практика. В края на семестъра , две седмици преди да започне сесията, се дават едни материали, едни чудесии и всеки изисква от теб , ти да проявиш суперменски способности и да ги научиш. При наличието на 8 такива изтрещели преподавателя и манията на половината ти колеги , да свършиш мръсната работа възможно най-скоро и после да си клатиш краката - е, без преписване няма как да стане.
    И последно - ние, каквото имахме да учим , го учихме 1-ви и 2-ри курс. Сега, всичките задачи, които ни се дават, са за план-конспекти, реферати, доклади и теория, само за отбий номер . Сега, всичките знания, които трупаме са от посещения, практики и прочее ..

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
    И вие сте яко практика, но без теоритически знания? Или практикувате неща, които сте учили във втори курс, а после ударно се дават новите теоритически знания, които ще трябва да знаете на изпита?

И каква е тази магическа специалност?
    Ударната доза знания се даваше, както ти казах първите две години. Сега, теорията е като обобщение на практиката - звучи лесно, но това, което трябва да напишеш, посмъртно не може да е с какви да е думи , а точен цитат от учебника на преподавателя ти - един вид да го наизустиш
    Не твърдя, че е правилно, но такава е схемата. Не съм съгласна и доволна, но ще изкретам.. За мен е важно това, че си върша работата добре и знам, че ми се отдава (нескромно, но факт ) !

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    телефона е за да се обадиш на някой или да напишеш смс евентуално, другото си е чиста гъзария майна.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си