Като цяло, доста е оплетена историята, но и аз съм ходилас момче от моята компания.И ние ходехме 3 пъти, заради същата причина, която ти поставяш под въпрос.Постоянно си казвахме, та ние сме от една компания, постоянно се виждаме, как ще се забравим, с разликата, че ние наистина много се обичахме, но поради неприятни причини трябваше да се разделим.Осем месеца по-късно той ме целуна и 4 месеца след това не си бяхме казали и думичка.След това се отпуснахме, отново започнахме да си говорим, да се гушкаме и т.н. - един вид приятелско държание.Първоначално като бяхме сами се опитваше да ме целуне, да останови някакъв по-близък контакт, но след като спряхме да си набиваме филми, че щом всеки ден сме заедно не можем да се забравим, наистина спряхме да се искаме.Единственото, което остана от миналите дни са шегите на приятелите ни от рода на "ехх старата любов ръжда не хваща" и подобни изрази.Та мисълта ми е, не се филмирайте допълнително, дръж се чисто приятелски и ще видиш как и чувствата ти и неловкото ви положение за момента ще се променят.