- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Продукти на Икаров
Не съм ги ползвала досега, но чета много позитивни мнения от вас.Разгледах сайта и всеки продукт поотделно.От кое сте доволни вие и забелязвате ефект ?![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ползвала съм бадемото масло и маслото за нокти,и от двете има видим ефект,доволна съм.![]()
а какво точно е приложението на бадемовото масло?
И аз съм доволна от бадемовото масло .. слагах го в маските за коса, мазала съм си веждите с него, когато ги бях осакатила. миглите също съм си мазала и останах очарована.За растеж мисля, че беше, но не съм сигурна.
Имах и маслото за нокти, което всички в нета хвалеха, но аз не съм никак доволна - още повече ми омекваха, белеха се, чупеха се ноктите ми.Наистина си е индивидуално.![]()
някакъв стимулант ли се явява ?
Аз съм много доволна от Бадемовото масло за коса и от маслото за нокти!![]()
http://apteka.framar.bg/18002991/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
ето за това ли говорите ?
защото за бадемовото масо пише,че е за кожа![]()
Ами пише, че за кожа, но много от маслата в сайта, които са обозначени за кожа се прилагат и върхи скалпа и самия косъм!
мии кое е по-добре бадемовото масло или стимуланта за коса , който е разтворен в бадемово масло![]()
http://apteka.framar.bg/02001442/ика...ло-55-мл-
Това използвах аз, както казах по-горе.Остави ги какво пишат.![]()
Смисъл, в нета има много маски с точно това масло и няма странични ефекти, мисля.АКо не ти помогне, няма и да ти навреди.![]()
^не мога точно да ти кажа, защото съм позлвала само бадемовото масло, а за стимуланта съм чела добри и лоши мнения....
бадемовото масло заздравява и засилва растежа. а как се нанасяна косата?
Охааа....
Ами аз лично слагам си малко на дланта и масажирам в корените, после пак и нанасям по дължината и трети път сипвам, за да си сложа и на краищата![]()
![]()
колко време се стои с него ? ии после се измива предполагам?
Бадемовото масло аз го слагам на косата,иначе за стимуланта за коса съм чувала добри отзиви.Нанасям го само на корените,завивам си косата с найлонова торбичка и стоя поне 1 час.После се къпя.
А може ли едновременно да се ползва и стимуланта, и бадемовото масло? И как по-точно?
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
имам бадемовото и маслото от пшеничен зародиш .. не съм видяла кой знае каква разлика ..![]()
има и много по - качествени масла ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз съм много доволна от маслото за нокти на Икаров. Слагам си от него веднъж в седмицата на почистени нокти, държа го около 10минути и след това избърсвам със салфетка. От него ноктите ми са много твърди.
Аз съм ползвал бадемово масло за кожата
Кожата ми миналата година беше аааааадски суха, с кво ли не я мазах, само ми се белеше
Само бадемовото масло ми я оправи![]()
По-добре не ги ползвай едновременно.Както обясних горе в поста си,така се ползва,макар че стимуланта за коса се ползва само той,а бадемовото може да го смесваш с други маски за коса.Първоначално написано от mim4ety_sara
Използвам маслото за нокти,всеки ден по 2 пъти слагам и съм много доволна
Бадемово масло втривам в корените на косата или си го слагам в маски,косата ми става много бляскава и мека.
Стимулантът за коса е страхотен..и в маски съм го слагала,и само съм го втривала..не е от голямо значение,ще видиш със сигурност ефекта!
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Аз вчера в друг форум четох много за продукти, стимулиращи растежа на косата - хининова вода, бадемово масло, стумуланта на Икаров и Тривитаминол. Тривитаминола от доста време си го ползвам, има ефект, но не особено в дължината, очаквах повече. Хининовата вода разбрах, че изтънявала косъма, а аз съм с тънък косъм, така че това за мен отпада. Сега от аптеката си купих стимуланта на Икаров и ще видя дали ще има ефект. Според вас съвместим ли е с Тривитаминола, смисъл не да ги смесвам, ами примерно 1 път в седмицата едното, 1 път другото?![]()
Съвместими са.Аз съм ги ползвала и двете едновременно.![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.