.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен Аватара на mmm_sweet

Кофти ситуация

Знам,че постоянно се въртят едни и същи теми. Моля,не ми го напомняйте. Ситуацията е такава: едно момче ме сваляше и правеше много резки намеци за натискания и такива работи,което направо ме стресна. Харесвам го,супер е печен,обаче ако му откликна и му скоча още от първия път,в който сме се запознали,ще изглежда,че съм лесна. Ако пък не му отговоря и се дръпна излиза,че нямам интерес към него и следователно той губи своя интерес към мен. Е,как да стане? Реално аз се отдръпнах,но пък иначе щях да изглеждам,че съм супер лесна,а не искам това.....но пък ми се искаше да се натискам с него,просто не в първият момент,в който сме си казали "Здрасти",както той искаше. Правилен ли ми беше избора и по-лесно ли ще си намеря гадже ако се поддавам на такива изкушения за напред?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Воля да избреш златната среда нямаш ли?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правилно си направила, остави го малко да се побори за теб. Ако се откаже бързо, значи не е твоя човек. Ако се оставиш на едно момче още от първия път да те свали, има голяма вероятност да му станеш безразлична още на първата седмица

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Воля да избреш златната среда нямаш ли?

Трябва ми малко подкрепа,за да знам,че съм попаднала на нея

Цитирай Първоначално написано от modjodjodjo
    Правилно си направила, остави го малко да се побори за теб. Ако се откаже бързо, значи не е твоя човек. Ако се оставиш на едно момче още от първия път да те свали, има голяма вероятност да му станеш безразлична още на първата седмица

Е да,ама нещо бая момчета ми избягаха...няма как малко да не се подтисна от това

Не са те харесали истински. Спокойно не бързай толкова много, имаш цял живот пред себе си.
    Естествено обаче и ти трябва да действаш по дискретно. Не като видиш, че някое момче те сваля и ти да го одрежеш супер грубо или да го въртиш 2 години, защото и така няма да се получат нещата... Както и да е извън контекста ще кажа нещо за пример.
    Аз две момичета съм преследвал много дълго време и при двете не се получиха нещата. Първата я свалях около година, обаче тя си имаше приятел, който беше малоумно момче и така си създаде още куп проблеми, докато ходеха. След 3 години и половина ме потърси обаче беше минало твърде много време и я бях вече забравил.
    Във второто момиче, което бях влюбен, стана същата работа. Около две години съм я свалял, с мисълта, че ще си я спечеля, но така и не се получиха нещата.
    Така че всичко опира и до късмет, в никакъв случай не разигравай едно момче дълго време при положение, че го харесваш, но и в никакъв случай не се хвърляй на врата му от първата среща, защото така ще го спечелиш истински.
    Все пак ти си преценяваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си