Здравеййтее,
Искам да разкажа своята история и да помоля за съвет Няколко пъте излизах с едно момче, той е на 20, аз на 17 г. Прекарваме времето си заедно, много приятно. Проблема е там, че и 2-та много се харесваме, но той е много срамежлив.
Когато излизаме на разходка той стои на метър от мен, а когато ме изпрати не му се тръгва и му личи, че иска да ме прегърне и целуне, но не събира смелост. Той сам ми е казвал, че има желание, но не може да преодолее срама си. И така с часове си стоим пред входната врата и се гледаме.
От известно време на сам си мисля, че до сега си е нямал приятелка и затова се държи така. Разпитах негови познати и те ми казаха, че не са го виждали с момиче до сега.(Сега някой несериозници ще кажат, че е гей Нормално си е момчето..).
Последният път събрах смелост и го прегърнах, но той се изчерви и не посмях и да го целуна. Не знам как да действам и как да го накарам да се отпусне. Знам, че тук пишат много момчета, някои от тях също толкова срамежливи, така че ще ги помоля за съвет. Как да действам за да не го стресна. Не искам да изглеждам нахална, а и все пак знам, че и 2-та го искаме, но другия проблем е че и аз съм от срамежливите, даже не знам как събрах смелост да го прегърна..
Помогнете ми [/color]