.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Трябва ми мнението ви..кое е по-добре ?

Мислите ли че ако на 14-15 години се занимавам със спорт,наука и примерно разни неща от програмиране да кажем,но не си търся гадже,дори и да ме харесват не се занимавам с тях много,ме прави смотан,тъп и някакви щуротии..??Това ше го кирилицирам дано няма правописни грешки много..И още нещо..Не мислите ли че е по-добре сега да се занимавам с това пък кат порасна малко повече,защото сега съм си лапе,да се занимавам с "gadjeta""?Вие кво мислите..
    A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..

Re: Трябва ми мнението ви..кое е по-добре ?

Дай боже повече да мислеха като теб.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    И аз така си виках като малка. Ще се занимавам с приятели, ще уча.Ама като видиш идеалното момиче и се влюбиш какво пак ли ще си викаш ама аз не искам, ама аз ще се занимавам с компютри. Апък и не си толкова малак, има и много по-малки от теб, които вече са правили и други работи... Както искаш, но може още утре да се влюбиш..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ти решаваш.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

браво хубаво мислиш... стига да ти е забавно, макар че след извесно време няма да ти се струва така както го мислиш... хубаво е да се занимаваш с някой полезни неща... вместо с глупости... макар че понякога не зависи от теб да си харесаш някой.... все пак всеки решава... може и двете неща да вървят заедно според мен стига да знаеш как да подържаш ритама....

Град
    In your sick brain.. :)
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    И аз така си виках като малка. Ще се занимавам с приятели, ще уча.Ама като видиш идеалното момиче и се влюбиш какво пак ли ще си викаш ама аз не искам, ама аз ще се занимавам с компютри. Апък и не си толкова малЪк, има и много по-малки от теб, които вече са правили и други работи... Както искаш, но може още утре да се влюбиш..
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    може да постигнеш баланс м/у нещата като му дойде времето,а до тогава си живеи както на теб ти харесва без да слшаш другите

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    За мен едното няма общо с другото. Можеш да си излизаш с приятели, да си имаш гадже и пак да учиш и да постигаш успехи. Всичко си зависи от теб.

Животът е адът описан в Библията!

Зависи дали ще срещнеш човека за теб ,то и аз си казвах така .. ;ДД
    Иначе ...не смятам,че това ,че не се занимаваш с такива неща те прави задръстен .
    Малък град,големи филми ....

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Търси баланса между двете. Излизай от време на време с масторляк, че да учиш за живота като цяло.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    За мен едното няма общо с другото. Можеш да си излизаш с приятели, да си имаш гадже и пак да учиш и да постигаш успехи. Всичко си зависи от теб.
    И а3,съм на това мнение.

Лично твое решение е как да си минаваш през дните, но лично според мен в това да излизаш с момичета няма нищо лошо.

Голям фен Аватара на xinfamous
    Няма значение какво мислят другите,тъпак такъв! ти да няма да искаш да си хванеш приятелка защото другите така правят ?! пък и на 14 години наистина няма смисъл от квото и да било ;x
    Can It All Be So Simple ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си