Ам.. не мислех,че ще пиша тук,но ето случи се.Просто ми е интересно как изглежда отстрани
Та ще се опитам да съм кратка.На 16 съм(ако има значение),запознах се с едно момче от моето даскало(на 17 е).Харесвах го от много време,но не събирах смелост да се запознаем..докато не стана така,че той изяви желание.Както и да е,минаха няколко месеца през които се сближихме адски много,но аз все още съм си влюбена в него.Има си приятелка,затова гледах да не разбира за чувствата ми,мислех че ще ме намрази,защото се опитвам да ги разделя или нещо такова.Та той все пак разбра..но след като му казах се сближихме още повече,стана ми едва ли не като брат.Вчера излезнахме само 2мата да се разходим..постоянно ме гукаше,даже и за ръка ме хвана.Всеки ден ми пише,обръщението ни е "сладур".Знам че много държи на мен,както и аз на него.Предполагам,че за него съм само много добра приятелка,обаче аз продължавам да изпитвам силни чувства към него(и той го знае).Незнам..опитах да го забравя,да сме само приятели,но не става.