- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нека кажем...
Здравейте, незнам точно за кой форум е тази тема, но реших да я публикувам на мястото за чуствата, за комуникацията, за личноста. Предлагам всеки да напише нещата, които винаги го дразнят в хората попринцип... нямам предвид в любовта или нещо такова, говоря попринцип дори и в някой човек с който се запознаваме има неща които много ни дразнят.. Затова предлагам всеки да напише. Аз примерно не обичам някой да говори нон-стоп за себе си... много ми е дразнещо. Надявам се темата да получи успех и никой да не приема нещо лично.
Не харесвам хора, които се дразнят на някакви черти, въпреки че те самите са пълни лекета.
самочувствие без покритие и липса на възпитание
не може всички да са перфектни,но ..дразни ме лигавенето,огромното самочувствие и подмазването. В себе си не харесвам,че понякога откачам... не се държа както трябва пред определени хора и казвам някои тъпи неща..
Малък град,големи филми ....
ами ако кажа че не ме дразнят хората ще излъжа... мога да кажа само че докато не опозная даден човек немога да определя какво ме дразни в него... според мен хората със "самочувствие без покритие" както пишете според мен не винаги са толкова надути колкото изглеждат.. или пък да имат надменен поглед пък в същото време да са страхотни хора и просто така да излеждат или да сме изградили такова мнение за тях на базата на чужди мнения и коментари на други хора... та може би най-много ме дразни това че всеки си изгражда мнението преди да е опознал човека...
Божее като видя някой да се отваря,а е пълно лайно....
Велик е този човек който не го показва !
>>DjBelev<<
Показността не ми се нрави.
Позата,нахалството,монолоз ите със себе си на глас и мн други.
Русото не е модерно,всеки тарси палаво но черно!
Night is my daay .. [!]
Стар ник osichKa19
Тези,които само критикуват,а не се вглеждат първо в себе си.
Лесно е да упрекваш,критикуваш и даваш акъл,но защо не се вгледате първо в себе си?
Задавали ли сте си този въпрос?
Да, позата определено. Голямата публичност на лична информания. Което в прочем си е пак вид поза. И ме дразнят хора, които смятат, че трябва постоянно да доказват кои са пред другите, и го правят.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И ме дразнят хора, които смятат, че трябва постоянно да доказват кои са пред другите, и го правят.
Това го правят,хора недоказали се пред себе си,на първо място.
Не ми допадат - лицемерите, двуличните хора, лъжците и хора, който се превземат. Дразнят ме ужасно много.
- Липса на възпитание
- Прекалено високото самочувствие
- Лицемерите и двуличниците..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
- тъпи кифли с топирана коса и 3 кила грим
-курви/курвари
-хора със самочувствие до небето
-лигли/лигльовци
-кучки (въпреки че понякога помага,ако си кучка)
-егоисти
![]()
![]()
![]()
![]()
Хора, които забелязват сламката в очите на останалите, но не и гредата в своите.
Ако искаш да си щастлив - бъди.