.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Hybrid View

икономика спешно :Д

След като сте завършили бизнес плана си за всеки продукт или услуга може да започнете вашият бизнес и все пак съществуват въпроси, които все още се нуждаят от решение. 1:Какви хонорари, заплати и комисионни ще плащате на служителите си? 2: Какви производствени процеси ще използвате? 3:Какви са производствените ви цели? 4:Как планирате пласирането на продукта или услугата? 5:Има ли необходимост от рекламна стратегия? 6:Каква е цената и най-добра ли е тя за продукта или услугата? 7:Какъв капитал ви е необходим, за да започнете дейността си? 8:Каква печалба може да очаквате, ако постигнете целите за производство и продажба? 11 клас съм и това ми е домашното по предприемачество и бизнес. Ако може някой да ми помогне ще съм му много благодарна Благодаря предварително!

Производствени процесии..... хмм... Предполагам тук се описва самия производствен процес, машини, етапи на производство. За пласиране на пазара - тук трябва да избереш каналите на пласмент, да ги обясниш, да направиш анализ. Какви са ти учебниците по предприемачество, учиш ли и Икономика на предприятието? Ние учим по учебниците на "Дионис" - можеш да използваш теоретичната част за пласмента и каналите. Ако не бъркам пласмента беше част от маркетинг микса - 4P. Май не успях много да ти помогна. Ако имаш някаквъ въпроси ако не съм успяла да ти помогна дай ЛС, скайп и ще измислим нещо. Аз също имам да пиша БП ама за квалификационния изпит
    It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
    ♥ Joy is BMW ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си