- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон дьо тен . .
Марки...Направили ви впечатление ...![]()
Аз използвам на импала . Може да има и по- хубави ,но поне е на приемлива цена и покрива хубаво.
Лично аз съм много доволна от фондьотена на Impala- много е хубав, добре покрива , а и не е скъп . На Avon и фондьотените също са много добри , но те са по скъпи.![]()
Мразя да го казвам, но има тоолкова много теми.![]()
![]()
To infinity and beyond.
+1 ,според мен фдт на импала не са хубави.Може да ви покриват лицето ама на мен след две слагания почнаха да ми се появяват пъпки..Първоначално написано от miminko
Иначе тези,които ги каза miminko + Мейбълин Афинитон
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Не се излъгвай с Импала. Може и да е покривен, но седи тоолкова изкуствено..
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Да на Импала не са хубави,имам го,но не го ползвам,защото започна да ми се бели кожата на лицето.![]()
IMPALA са ужасни като си го сложиш и 15 минути след това седи на петна ..
miss sporty <3
maybelline affinitone <3
Healty mix ба Bourjois ей тва е истината,по-хубав фон дьо тен от този не съм имала,страхотно покривех,мирише страхотно и е към 20 лв.
Няма да сгрешиш![]()
И аз съм много доволна от него,но не е чак толкова покривен.Харесвам го,защото изглеждам естествена,не стои като маска.Даже се е случвало да ме питат дали имам фон дьо тен... и все пак зависи какво търсишПървоначално написано от francyzoi4ety
Фон дьо тен - запушва порите ,което води до появата на пъпки.Аз използвам пудра-STAY MATTE.http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...ty=52.Нова е и е купувана често.![]()
theo <333
вече 4-рти път ползвам maybelline affinitone също така и пудра много ми харесва!![]()