Абе хора какво става от човек завършил международни икономически отношения. Каква професия би трябвало да развие, така де не си представям какво учиш и какъв ставаш?![]()
Ставаш международен икономически отношенник*.
*Да не се бърка с по-малко известният местен финансов мошенник!
активизъм/превенция; писане; музика
Ставаш мениджър!![]()
...
Можеш да си аташе, посланник, анализатор, да работиш в някой международен отдел на фирма и още един куп неща, но тези се сещам на прима виста. Ако ти е интересно и не го правиш, само защото си чул/а, че е хубаво, ще ти хареса и Е преспективно. Ако го правиш ей така за спорта, ще е мъка като в съветски филм на ужасите...
Продавач-консултант!!
бай дъ уей с к'во се кандидатства и къде ше го препоръчате?
В София по спомен май го има само в УНСС. Кандидатства се с тестовете им и писмен изпит по чужд език.
нищо не разбрахПървоначално написано от shadow4e
![]()
Днес имах изпит тамън по т'ва.
Става...тийнпроблем!
Отваряш сайта им и четеш - избираш си с какво да кандидатнтваш като български и математика са ти задължителни. Избираш третата част каква да е - литература, математика, история, география или икономика.
Ама в твоя случай не знам как ще се справиш с твоята работа. Не е ли по-удачно задочно в Свищов, ако я има там под тази форма.
пфф далеч съм от идеята за мен, ама ми стана интересно и вече проучих нещата )
МИО не би ли трябвало да включва и чуждоезиков тест?Първоначално написано от shadow4e
Да, в горния пост написах, че има писмен по език. Предположих, че за ЕПИ-то не му е станало ясно и затва само него дообясних.
Разбирам. Значи МИО със сигурност не е моята специалност. :Д
По-добре си погледни на сайта им, но поне до миналата година нямаше, а и самата специалност го предполага.
Принципно, ако ти е интересна, нищо не ти пречи да се явиш на изпита по някой от езиците, то така или иначе после по време на следването ти е само като предмет. Но поне преди три години бяха доста високи баловете.
Много възможности има.. Какво те интерасува по-точно? :д
chemicalX ♥
I would go through all this pain. Take a bullet straight through my brain. Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same.
Това ще кандидатствам в УНСС. Избрал съм си трети модул Литература. Изпита по английски ме притеснява малко повече, но важното е на ЕПИ да изкарам висока оценка.
Audio ergo sum
в СУ също май имашеПървоначално написано от shadow4e
В Свищов го направиха да се кандидатства само с чужд език и то тест.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
и във винса може да се влезе само с чужд
то густо, то пусто
Икономист ставаш, къв да станеш... дето разбира от всичко по малко/много, както решиш за себе си, хаха..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни