Харесва ми темата която си пуснала.... наистина всичко е толкова променено.. не че аз съм много голяма на 17 години съм... обаче смятам че имам достатъчн акъл че да държа на свойте принципи и възпитание... именно на специалния 1 път... на пеперутките и на всичко което описа....в крайна сметка мойте наблюдения на подрастващите е че никога незнаят какво искат, не им пука како ще направят и какво ще кажат родители им по този въпрос... не уважават чуждото мнение именно защото виждат само своето собствено мнение... заключени в един свят в който всички са като тях.... проста идеалите на 14-15 годишните, а може би и тяхните разбирания и принципи са крайно различните от по зрелите младежи... но мога да кажа че има доста умни из между тях... който не се инетресуват как да прекарат повече време в някоя кръчма и да се напият до забрава... ами спортуват, учат, рисуват изобщо оплатняват живота си на макс... когато бях аз на 14 на тези им се подиграваха не че сега е по различно наричт ги смотаняци и всякакви такива а те просто са по спациални и различни от останалите...
Ай благодаря за отделеното време да ми прочете поста, но се въодушевих от повдигната от теб тема... е може би се отклоних малко но...