Цитирай Първоначално написано от ExoticPeace
Наистина много тъжно ми става,когато заговорят за днешното поколение.
Как на 13-14 си правят "сефтето",пият,пушат,друс т се и още куп незаконни и неморални неща.
Нека си признаем,почевето от нас правят тези неща.Но според вас нормално ли е,едно 15-16 годишно момиче да речем,да търси "любовник" с който са си "задоволява нуждите"? Малко жалко звучи нали?Ами да,но повечето от нас/вас/те сме/са/го правили.
Много клиширано ще прозвучи,но ХОРА къде отиде "специалният 1ви път",къде отидоха "пеперудите в корема" на момичета,момчета,жени,мъже? Къде отиде тръпката,когато видиш любимия/любимата?Къде отидоха всички истински чувства?
От кога почнаха "пуберите" да разбират кое е добре и кое не е добре,в сеска?
От кога е модерно да не ти пука за човека до теб?
От кога е на мода да си играеш с чувствата на хората?
От кога е превилегия,другия да е по-влюбен,защото те страдали повече?
От кога почнаха малките пикли,да разбират пред кого да застанат на " 6 без 10 " за да получат дрешките,паричките,чантичк ите които искат???
От кога малките келеши почнаха,да си мислят,че могат да разиграват наивните девойки?

Какво мислите за всичко това?

Нормално ли е според вас?

(Извинявам се за изразите които използвах,просто днес музата ми ме е напуснала,а много искам да чуя мнението ви,за всичко случващо се днес.)

И много ми е интересно от кога стана "демоде" да си привързан и да обичаш някого?

ОТ КОГА "ЛЮБОВ" Е НАИВНА И КЛИШИРАНА ДУМА????

Страшно подходящ аватар за подобна морало-съживителна тема !

http://www.blog.inspiretech.com/wp-c...axim_2_big.jpg

Девиза също кърти от моралност и скромност:

Всеки път като си правя татуировка е все едно да тегля една майна на този който ми е казал да не си правя.
Бравос !!