.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    ми аз като започнах си нчмах на идея как се правят свирки,но с всеки път изпробвах различни начини и не съм го чула да се опалква и си мисля,че ако не му харесваше нямаше да иска пак и пак и пак .. така,че пробвай колкото се може повече варианти,пък и не е толкова гадно да лапаш (никак даже-поне на мен) .,

Цитирай Първоначално написано от adidaskataWE
    ми аз като започнах си нчмах на идея как се правят свирки
    едва ли някой е имал Първоначално е на принципа опит-грешка,като не стане по единия начин пробваш друг.
    And I bleed,
    I bleed,
    And I breathe,
    I breathe no more...

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от LostSelf
    Цитирай Първоначално написано от adidaskataWE
    ми аз като започнах си нчмах на идея как се правят свирки
    едва ли някой е имал
    Така е няма никой научен .. сякъш ние мъжете от първи път сме почнали да лижем "перфектно"
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

купи си "cosmopolitan" сега има една свети валентинска статия :P :P :P
    hi!

мерси на всички за коректните отговори и не мога да разбера защо има се някви озлобени и веднага готови да се заяждат или да се правят на интересни ... питам във форума и моля за 'помощ' защото нали затова е направен тоя форумм цц .... и пак благодаря на вс които се опитаха да помогнат )

На моя приятел много му мирише и аз неколкократно съм му го казвала, но ако не му духам ми се сърди. Още повече че той си сложи топчета, а аз имам обица на езика и понякога при допира на обицата с топчето е гадно. Реших да ползвам и ароматизирани гелове, но продължава да мирише дори още по-гадно. Така че понякога се налага да правим неща дори, които не ни харесват да ги правим.
    I am sex bomb!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от amazingwoman
    На моя приятел много му мирише и аз неколкократно съм му го казвала, но ако не му духам ми се сърди. Още повече че той си сложи топчета, а аз имам обица на езика и понякога при допира на обицата с топчето е гадно. Реших да ползвам и ароматизирани гелове, но продължава да мирише дори още по-гадно. Така че понякога се налага да правим неща дори, които не ни харесват да ги правим.
    Я не я учи така! Това, че ти се "прежалваш" да правиш нещо във връзката си, не значи, че е правилно. Баси, дори глаголът "прежалвам" звучи гадно...
    Хайде на мен да ми мирише на умрели катерички и да види как ще му духам. Пф. Въпрос на елементарна хигиена е.

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Пф. Въпрос на елементарна хигиена е.
    и аз тъкмо мислех да напиша да хване да си го измие да го ева
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    София

Ми като те гледам на снимката кв'о си дунде ..НАДАЛИ имаш голям избор и сигурно за това седиш с приятелят ти,че ,ако го зарежеш...друг надали би те погледнал.
    И ти за това му духаш,дори да му мирише.
    Ти нямаш дори oрална хигиена.

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa

Ми като те гледам на снимката кв'о си дунде ..НАДАЛИ имаш голям избор и сигурно за това седиш с приятелят ти,че ,ако го зарежеш...друг надали би те погледнал.

разби...........

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от BioX
    мн просто минаваш за по 1 час на гости на вс момчета от форума и си готова
    Браво ! Максимум респект за тоя коментар.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Няма не мога, има не искам ...Какво не можеш,да си отвориш устата или да си изкараш езика?Щом не искаш-недей...
    Ами така си е, не е атомна физика!?
    Добре казано...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

кажи му да си извади ребрата за да си духа сам ..
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa

За твое сведение съм сигурна че съм имала повече гаджета от тебе. Дори доведения ми братовчед мми каза че съм много готина и го възбуждам.
    I am sex bomb!

amazingwoman ми мирише на фейк.
    Ще проверим.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си