- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- духането :(
ми аз като започнах си нчмах на идея как се правят свирки,но с всеки път изпробвах различни начини и не съм го чула да се опалква и си мисля,че ако не му харесваше нямаше да иска пак и пак и пак .. така,че пробвай колкото се може повече варианти,пък и не е толкова гадно да лапаш (никак даже-поне на мен) .,
едва ли някой е ималПървоначално написано от adidaskataWE
Първоначално е на принципа опит-грешка,като не стане по единия начин пробваш друг.
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
Така е няма никой научен .. сякъш ние мъжете от първи път сме почнали да лижем "перфектно"Първоначално написано от LostSelf
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
купи си "cosmopolitan" сега има една свети валентинска статия :P :P :P
hi!
мерси на всички за коректните отговори и не мога да разбера защо има се някви озлобени и веднага готови да се заяждат или да се правят на интересни ... питам във форума и моля за 'помощ' защото нали затова е направен тоя форумм цц .... и пак благодаря на вс които се опитаха да помогнат)
На моя приятел много му мирише и аз неколкократно съм му го казвала, но ако не му духам ми се сърди. Още повече че той си сложи топчета, а аз имам обица на езика и понякога при допира на обицата с топчето е гадно. Реших да ползвам и ароматизирани гелове, но продължава да мирише дори още по-гадно. Така че понякога се налага да правим неща дори, които не ни харесват да ги правим.
I am sex bomb!
Я не я учи така! Това, че ти се "прежалваш" да правиш нещо във връзката си, не значи, че е правилно. Баси, дори глаголът "прежалвам" звучи гадно...Първоначално написано от amazingwoman
Хайде на мен да ми мирише на умрели катерички и да види как ще му духам. Пф. Въпрос на елементарна хигиена е.
и аз тъкмо мислех да напиша да хване да си го измие да го еваПървоначално написано от PinkPan7her
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Първоначално написано от amazingwoman
Ми като те гледам на снимката кв'о си дунде..НАДАЛИ имаш голям избор и сигурно за това седиш с приятелят ти,че ,ако го зарежеш...друг надали би те погледнал.
И ти за това му духаш,дори да му мирише.
Ти нямаш дори oрална хигиена.![]()
Браво ! Максимум респект за тоя коментар.Първоначално написано от BioX
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ами така си е, не е атомна физика!?Първоначално написано от miminko
Добре казано...![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
кажи му да си извади ребрата за да си духа сам ..![]()
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
За твое сведение съм сигурна че съм имала повече гаджета от тебе. Дори доведения ми братовчед мми каза че съм много готина и го възбуждам.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
I am sex bomb!
amazingwoman ми мирише на фейк.
Ще проверим.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮