- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо,за което се чудя от много време
Защо вие момчетата се връщате при бившите си гаджета?Говоря за дълги връзки и за момиче,което сте обичали,но по една или друга причина сте скъсали с него.
Малоумие и липса на какъвто и да е контрол над себе си.
И аз такаПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
Не всички се връщат.........защото осъзнават какво са загубили.
+1Първоначално написано от Pa3yMeH
По-скоро до последно ще им е тръпка, ама няма да се върнат.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Някой се връщат, други не.Първоначално написано от bogzfaggot
По твоята логика и така както е зададена темата аз мога да попитам
Защо вие момичета се връщате при бившите си гаджета, което е същото и няма голяма разлика, но това означава ли че всички момичета се връщат?
Минава ни през ума,но не всички се връщат.но това означава ли че всички момичета се връщат?
Е, и при мъжете понякога е така.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
Първоначално написано от Niakoitam
Лично аз мисля,че вие мъжете сте по-горди и по-трудно бихте се върнали при някоя бивша,макар и да я обичате.
Да, ние сме роботи, не плачем най-големите горделивци сме и по нищо не си приличаме с жените.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
Всъщност много си приличаме с жените. Както някои жени не биха се върнали така и някои мъже биха се върнали. Нищо не зависи от пола, а от характера на човека и от самият човек. Е понякога може и да се правим на по твърди, защото е общовъзприето че сме силният пол и в противен случай ще ни смачкат не само хора от нашият пол, а и от определящият се за слаб пол, което ще даде повод на други от силният пол да си избиват комплексите и вече става страшно.Нали си чувала термина "мъжка путка". Натам няма смисъл да обяснявам. Но то пък като че ли и при жените няма такива, които често се правят на много твърди, но често това е само една маска без значение от какъв пол е човека.![]()
...поне не,и на обществено мястоДа, ние сме роботи, не плачем най-големите горделивци сме и по нищо не си приличаме с жените...
Можете да вледеете емоциите си...
Това при нас жените,го няма.
Първо ще кажа,че искам мъжки мнения.И второ искам ги от хора,които са го правили това,или поне имат някакво понятие.
Да страхът си е голям стимул. Владеем ги често от страх. По-горе написах защо. Аз лично съм супер емоционална личност, но винаги пред хората колкото и да ми е гадно се стремя да изглежда че изобщо не ми пука от нищо.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Познавам и момичета, които не съм виждал да плачат никога.
Дори има и една съученичка, с която съм учил няколко години и сега майка ми даже работи при техните. Майка ми казва че много плачела понякога. Докато съм учел с нея нито един път не съм я видял в лошо настроение, а още по-малко плачеща. Това за около 4 години. И винаги се стремеше да се държи като лидер.
Не всичко, което виждаме е това, което е.
Аз пък даже избягвам хората в такива моменти, а ако има хора наблизо гледам да се скрия колкото може по далече и по на скришно място и....съм мнооого тих.![]()
Хората се връщат при бившите си, защото си мисля, че така ще им е по-добре, но става по-зле и после страдат повече.. Един път съм правила тази глупост..
Разбира се има и изключения, където отношенията се заздравяват, ама е рядко..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Заради секса![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Ей тука е ключа от палаткатаПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз пък мисля че тук е досто повърхностно погледнато на нещата.Първоначално написано от valdesbg
Както се казва в поговорката: "Ситият на гладния никога не вярва".![]()
Говори в единствено число.Първоначално написано от Niakoitam
Има толкова много готини хора, че за какъв дявол ни е да се връщаме към старо нещо? Щом нещата не са тръгнали има причина, да сме с друг човек. Природата на мъжа е да е ловец![]()
Навик може би и страх какво следва. Свикнал си с даден човек, привързал си се, страх те е от самота, започват се въпроси "Ами ако няма следващ" и решаваш, че е по-лесно да се върнеш.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Извинявай ако прозвучи леко грубо, но ако не можеш да четеш аз не мога да ти помогна с нищо. В същият пост, който цитираш съм написал че има различни видове хора както при мъжете така и при жените и точно заради това си приличаме.Нищо не зависи само и единствено от пола.Но ти доста удобно си го премахнал от цитатаПървоначално написано от bratignat
А че мъжа е ловец....да така е попринцип общовъзприето само дето ако жената не иска да я уловиш по-добре направо да си ловуваш следващата. Понякога жените само се правят на плячката, защото така им е по удобно.![]()
А,и ловецо, лично с очите съм си виждал как ловци като теб достигат до положение, в което не знаят на Земята ли се намират, на Луната ли или в някой неизвестен свят.![]()
Мисля си че това е по-близо до истината. Забелязал съм че хората, които търпят повече и се връщат по често са по несигурните хора с малко по ниско самочувствие и не можещи да живеят без любов.Първоначално написано от kalpazanka
Aми,аз напправих тази грешка,като си мислих,че нещата ще са различни,в началото бяха,но после пак мизерии,детски истории,дори ми отмъщаваше за някои постъпки,които направих след като скъсахме първия път(отново по нейна вина),определено причината е заблуда и самонавиване,че този път ще е различно,но в крайна сметка е същата пумия,говоря за момичета,жените не знам дали са такива говеда,радвам се обаче,че останах чист от тия лайна и не охапах нито нея,нито новата й утрепка,екстра са се намерили двамата,дано са щастливи,2 боклука - тамън няма да се хващат с някой,който си струва,че да му тровят живота.
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.