- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Фобия ли е това?
Здравейте , проблема е следният, неискам да докосвам работи който майка ми е пипала, в смисал например дръжката на вратата. Просто ми е гадно , така съм от откакто почнах да мисля за секс(на 13 съм) Това фобия ли е ? и ако е някаква фобия как мога да се отърва от нея ?
![]()
ми от пубертета ще да е-върви на психолог,ние как да помогнем?
![]()
Леле попиках се от смех![]()
![]()
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Ехе, ти ако от пръстите на майка ти те е гнусЗамисли се откъде излизаш
Искрено се надявам темата да е Fake![]()
+1Първоначално написано от Greennight
![]()
![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
От пуберитета е.. Не е нито от това,че си започнала да мислиш за секс,нито пък е някаква фобия..
Ако искаш се посъветвай с психолог..За друго не се сещам,честно казано...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И секса кво общо има с пипането на врати!!!![]()
тея пубери ще ме убият от смях
![]()
![]()
върви да се прегледаш?!?
![]()
препоръчвам психолог....ако не помогне....психиатър
![]()
![]()
за да се занимава да пише тук явно не се ебава отиди на психолог, незнам друго какво да ти кажа![]()
O
M
F
G
![]()
Т'ва ще е от пубертета.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Решениет ое супер просто.....
Отиваш в магазина и си вземаш една тубичка Mr. Proper препарат и една гъба и си готов!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И си движиш с тях......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми то и аз съм на 13 и даже не съм си и помислял за това че дръжката е гнусна!!!
Не те разбирам просто говори с майкати за това!!
Не е НОРМАЛНО!!!
I'll never be alone, be alone ,be alone
Cause you are in my soul ,in my soul ,in my soul
I'll never make you cry, make you cry ,make you cry
You give me sunrise with your smile ...
просто е гледал/а много филма ,,Монк'' и затва
И какво да говори с майка си!?Първоначално написано от Infection
-"Мамо, не пипай дръжките на вратите, защото ме е гнус от теб!" !?!?
-"Добре,маме, няма да ги пипам."
Уаауу ..![]()
![]()
Не наистина имаш някакъв проблем .. та тя ти е майка !??!![]()
Наистина потърси услугите на психолог.Няма нищо лошо в това, спокойно.![]()
Big or small, lies are lies!
Т.е. гнус те е от собствената ти майка, ква фобия.. ?!![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Баси, а аз си мислих, че Монк е зле!!![]()
![]()
Не си в ред, сериозно. Обезпаразитявай навсякъде където майка ти пипне.![]()
![]()
И само не разбрах, т'ва какво общо има със секса??![]()
![]()
![]()
Добре де как така те е гнус от майка ти ?? Ти по тая логика няма да искаш да ядеш, да се обличаш, да пускаш казанчето на тоалетната, да пипаш дистанционното и т.н щото майка ти ги е пипала... ?
Сигурно си представяш някви простотии и за тва така... ама се върни на наща планета де...
ама ти сериозно ли?![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Искрено се надявам да не е!Първоначално написано от LaChupacabra
![]()
![]()
![]()
![]()
Здравейте, не правя нова тема, тъй като тази горе-долу върши работа. Таа и моя въпрос е . . когато видя паяк или някакво насекомо с много крака /паякообразно/ просто не мога да го погледна ии очите ми се пълнят със сълзи и често плача от малки паячетасъщо така не мога да пипам разни разперени цветя, примерно като коледничето . .
имам чувстжото, че е някакво паякообразни животно това фобия ли са.. знам, че като малка съм била много смела, но съм го прихванала от майка ми, дори като малка съм я гонила с паяк в ръка
И другия ми въпрос..пак става въпрос за вид фобие, когато съм на обществено място..в автобус..метро, много се притеснявам, случвало ли ви се е, а да кажа, че пътувам малко, не-всеки ден съм по градския транспорт ..
![]()
Надявам се да ми отговори някой, а по темата ..нищо не мога да кажа, явно е от пубертета, не мисля, че е нормално да те е гнус или каквото и да е от майка ти и да не пипаш дръжката, защото тя я е пипала преди това ;д . .не знам . .
![]()
![]()
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .