.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Надявам се това да е ебавкаа...
    Мен лично ме е гнус да пия от една и съща чаша с майка ми, но не и със сестра ми, нали е нормално от някой хора да те е гнус...ама чак да те е гнус дапипаш,където тя е пипала...отиди на псохолог
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Пубери,пубери вие какви сте били бе отрепкий...аз съм на 18 и ме е гнус от доста неща и какво от това ?Просто сега се развива,да се надяваме,че като порасне ще им мине.
    The time's for sobieski

Цитирай Първоначално написано от nessparty
    Здравейте, не правя нова тема, тъй като тази горе-долу върши работа. Таа и моя въпрос е . . когато видя паяк или някакво насекомо с много крака /паякообразно/ просто не мога да го погледна ии очите ми се пълнят със сълзи и често плача от малки паячета също така не мога да пипам разни разперени цветя, примерно като коледничето . . имам чувстжото, че е някакво паякообразни животно това фобия ли са.. знам, че като малка съм била много смела, но съм го прихванала от майка ми, дори като малка съм я гонила с паяк в ръка И другия ми въпрос..пак става въпрос за вид фобие, когато съм на обществено място..в автобус..метро, много се притеснявам, случвало ли ви се е, а да кажа, че пътувам малко, не-всеки ден съм по градския транспорт .. Надявам се да ми отговори някой, а по темата ..нищо не мога да кажа, явно е от пубертета, не мисля, че е нормално да те е гнус или каквото и да е от майка ти и да не пипаш дръжката, защото тя я е пипала преди това ;д . .не знам . .
    Всичко си е напълно нормално при теб. И мен ме е страх от паяци и всякакви такива други. Какви истории съм имала с паяци и като се замисля е ужасно смешно да бягам от нещо с 20-пъти по-малки размери от моите, но въобще не ми е било до смях тогава. : d
    Иначе това с метрото и автобусите също е нормално. Не мога да се сетя точно как се наричаше този вид страх, но много хора ги е страх да пътуват в градския транспорт. Някои си мислят, че ще се задушат, други-друго и така.
    Но тези фобии нямат нищо общо с това да те е гнус от майка ти.. Автора на темата е голямо зле.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Мен пък ме е гнус от баща ми, ама аз си имам съвсем логични причини

А ти имаш ли си на идея защо точно те е гнус? Представяш си, че с тея ръце е пипала баща ти или? Тя чистоплътна ли е? В смисъл нормална поддържана жена ли е?

Тия, които така злобно я напсувахте, изхождате от собствения си опит и от вашите родители. Приемете, че не всички деца растат в атмосфера на любов, чистота и разбирателство. Имах една бивша съученичка (отдавна, когато бях в 2 клас мисля), чиято майка се носеше по-мърлява от циганка по улиците.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Djuff
    Боже тебе те гнус от собствената ти майка а като патуваш в градкия транспорт и се хванеш за дръжката преди тва са я пипали хора които са си бъркали в носа гъза и всички възможни дупки тогава не те ли е гнус?И каво общо със секса има това

Мега фен Аватара на Colouring
    Оу,интересно.
    Дали пък баща ти не го е гнус от тебе?

Град
    Ивагакуре
    Спри да се правиш на интересен/на.
    Забравен ник: BeezyJey

Naruto Darker than Black D Gray Man Fullmetal Alchemist
    "It's been a while since I used myself."
    `` П..

По тая логика те е гнус от самата теб, защото майка ти те е родила и защото имаш нейната кръв ?! Леле убих момичето/момчето

Втория Монк

Мега фен Аватара на teenems
    О Боже ,помогни на това дете..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Пловдив
    Ами едни ръкавички за еднократно ползване и това е ... Копуваш си 100-200 бройки и всичко е ОК... Най-добре се консултирай със специалист.
    Няма подпис

Цитирай Първоначално написано от offroad
    Решениет ое супер просто.....
    Отиваш в магазина и си вземаш една тубичка Mr. Proper препарат и една гъба и си готов!

И си движиш с тях......

Иначе..не е нормално,ние не можем да ти помогнем.

е нормално е да мислиш за секс , ама просто не си внушавай, че те е гнус .. и не му мисли толкова като пипаш нещо .
    "Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    и вие сте едни идиоти...
    темата е пусната на 02.02 от човек регистриран на 02.02 с едно единствено мнение
    още се чудете дали не е истина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си