- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Фобия ли е това?
Надявам се това да е ебавкаа...
Мен лично ме е гнус да пия от една и съща чаша с майка ми, но не и със сестра ми, нали е нормално от някой хора да те е гнус...ама чак да те е гнус дапипаш,където тя е пипала...отиди на псохолог
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Пубери,пубери вие какви сте били бе отрепкий...аз съм на 18 и ме е гнус от доста неща и какво от това ?Просто сега се развива,да се надяваме,че като порасне ще им мине.
The time's for sobieski
Всичко си е напълно нормално при теб. И мен ме е страх от паяци и всякакви такива други. Какви истории съм имала с паяци и като се замисля е ужасно смешно да бягам от нещо с 20-пъти по-малки размери от моите, но въобще не ми е било до смях тогава. : dПървоначално написано от nessparty
Иначе това с метрото и автобусите също е нормално. Не мога да се сетя точно как се наричаше този вид страх, но много хора ги е страх да пътуват в градския транспорт. Някои си мислят, че ще се задушат, други-друго и така.
Но тези фобии нямат нищо общо с това да те е гнус от майка ти.. Автора на темата е голямо зле.![]()
Мен пък ме е гнус от баща ми, ама аз си имам съвсем логични причини
А ти имаш ли си на идея защо точно те е гнус? Представяш си, че с тея ръце е пипала баща ти или? Тя чистоплътна ли е? В смисъл нормална поддържана жена ли е?
Тия, които така злобно я напсувахте, изхождате от собствения си опит и от вашите родители. Приемете, че не всички деца растат в атмосфера на любов, чистота и разбирателство. Имах една бивша съученичка (отдавна, когато бях в 2 клас мисля), чиято майка се носеше по-мърлява от циганка по улиците.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Боже тебе те гнус от собствената ти майка а като патуваш в градкия транспорт и се хванеш за дръжката преди тва са я пипали хора които са си бъркали в носа гъза и всички възможни дупки тогава не те ли е гнус?И каво общо със секса има това![]()
Оу,интересно.
Дали пък баща ти не го е гнус от тебе?
Спри да се правиш на интересен/на.
Забравен ник: BeezyJey
NarutoDarker than Black
D Gray Man
Fullmetal Alchemist
"It's been a while since I used myself."
`` П..
По тая логика те е гнус от самата теб, защото майка ти те е родила и защото имаш нейната кръв ?! Леле убих момичето/момчето![]()
О Боже ,помогни на това дете..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ами едни ръкавички за еднократно ползване и това е ... Копуваш си 100-200 бройки и всичко е ОК...![]()
Най-добре се консултирай със специалист.
Няма подпис
Първоначално написано от offroad
![]()
![]()
Иначе..не е нормално,ние не можем да ти помогнем.
е нормално е да мислиш за секс, ама просто не си внушавай, че те е гнус .. и не му мисли толкова като пипаш нещо .
"Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир
и вие сте едни идиоти...
темата е пусната на 02.02 от човек регистриран на 02.02 с едно единствено мнение
още се чудете дали не е истина![]()