- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я накарам или възможно ли е да се влюби в мен?
Как да я накарам или възможно ли е да се влюби в мен?
Скоро ще се видим на живомного сме далеч един от друг но някакси много искам да сме гаджета и по нататък да правим и секс проблема е че не знам как да и предложа да сме гаджета аи не знам дали ще ме хареса наскоро е прекратила връзка и за ся не иска никого , дайте съвети моля , възраста ни е над 21г
Местя темата
krem4et0
She is the number one!!!!!!!!!!
She is my baby!
не, не е възможно. сориКак да я накарам или възможно ли е да се влюби в мен?
недей.Код:Скоро ще се видим на живо Smile много сме далеч един от друг но някакси много искам да сме гаджета и по нататък да правим и секс проблема е че не знам как да и предложа да сме гаджета
готово, реших ти проблема.
още една причина да не й предлагаш нали?аи не знам дали ще ме хареса наскоро е прекратила връзка и за ся не иска никого
това или е най-мръсната лъжа която съм чувал от 43 години насам или ти си доста инфантилен за възрастта си.айте съвети моля , възраста ни е над 21г Smile
прави ко си искаш майна - нито те познаваме тебе, нито ти познаваме мацата че да ти кажем какво ше стане.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Зграпчи я и, и кажи: убичамтъ кат диву жиуотно.![]()
Първоначално написано от sheisthenumberone
Това или става,или не.НЕвъзможно е да 'накараш някой да те обича''.Как да я накарам или възможно ли е да се влюби в мен?
Връзка от разстояние е МНОГО трудна,до,и НЕвъзможна..много сме далеч един от друг
Само за секс ли я искаш,или я обичаш?много искам да сме гаджета и по нататък да правим и секс
Ако не пробваш,няма никога да разбереш...не знам дали ще ме хареса~Дай и малко време..НЕ я притискай.наскоро е прекратила връзка и за ся не иска никого
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
She is my baby!
любовна магия
Това е най-изпитаният начин.Няма как да ти устои!Първоначално написано от DeViLMaN
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
С бой.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
И това го пита човек над 21 години О.о... сериозно. Не скачай направо на любов, за да се стигне до там трябва да има харесване първо. Няма как да я накараш да се влюби в тебе... ако те хареса после евентуално и ще се влюби в теб![]()
"You were deceived"
Виж ся какво значи да я накарам да се влюби в мен ? Преди всичко бъди себе си, ако позираш и се правиш на интересен бързичко ще те усети и ще те отреже .. За мъж на 21 години не мисля, че е нормално да питаш за такива ЕЛЕМЕНТАРНИ неща !![]()
твоята болка днес, е твоята сила утре
Моля пишете сериозно по темата защото след няколко дни ще я видя![]()
She is my baby!